Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Як отримати фінансування для стартапу від ЄС?

Дата: 08.10.2019 16:44
Кількість переглядів: 224

Гранти, фінансування та пільгові кредити для стартапів і вчених щорічно виділяються різними програмами ЄС. Одна з наймасштабніших – "Горизонт 2020" (Horizon2020). Де шукати інформацію про доступне фінансування від "Горизонт 2020" та як подати грантову заявку читайте далі.

 "Горизонт 2020" – це рамкова програма Європейського Союзу з досліджень та інновацій. Вона забезпечує фінансування досліджень та інновацій для багатонаціональних проектів співпраці, а також для окремих дослідників і підтримує мале і середнє підприємництво (МСП) за допомогою спеціального інструменту фінансування.

Вірменія, Грузія, Республіка Молдова та Україна пов'язані з програмою "Горизонт 2020" і беруть участь в ній за тими ж правилами, що і держави-члени Євросоюзу. Дослідники з Азербайджану і Білорусі також мають право на фінансування.

"Горизонт 2020" прагне стимулювати стійке економічне зростання і створювати робочі місця, об'єднуючи дослідження та інновації з акцентом на передову науку, лідерство в промисловості і вирішення соціальних проблем. Мета полягає в тому, щоб внести вклад у виробництво науки світового класу, усунути бар'єри для інновацій і полегшити спільну роботу державного і приватного секторів в наданні інновацій.

Більше інформації за посиланням

Інформацію підготовлено в рамках проекту «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», який реалізується через ініціативу «Мери за економічне зростання»

#M4EG #Агенція_розвитку_громад_Буковини #Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь