Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Як перевірити номер свого рахунку IBAN

Дата: 11.10.2019 14:43
Кількість переглядів: 18111

Банки присвоїли нові номери рахунків за міжнародним стандартом IBAN всім приватним клієнтам.  Для України IBAN буде складатися з 29 літер і цифр: перші 10 знаків - це код країни і код банку, останні 19 - номер рахунку клієнта банку. По першим двом літерам можна буде одразу розпізнати країну-учасника - Україна (UA), а за допомогою контрольного розряду - забезпечити унікальну перевірку рахунку клієнта на коректність. При цьому чинний номер аналітичного обліку залишається незмінним. Читайте в статті, як дізнатися реквізити нового рахунку.

Щоб дізнатися реквізити рахунку у Приват Банку, потрібно увійти в мобільний додаток «Приват24», перейти по кнопці додаткові послуги, де вибрати розділ «Реквізити». Новий номер відобразиться при запиті реквізитів для поповнення карти у відділеннях сторонніх банків.

Аналогічна інформація відобразиться і в веб-версії Приват24. Дані можна виявити в розділі «Всі послуги/Переклади/Реквізити для міжнародних платежів (SWIFT)». Після чого також вибрати пункт «Готівкою в інших українських банках».

Аналогічну інформацію можуть отримати клієнти Альфа-Банку в мобільному додатку «Альфа-Банк». Тут достатньо клікнути на зображення потрібної карти і в меню вибрати пункт «Реквізити». До речі, ця фінустанова на своєму сайті запустила генератор IBAN. Він дозволяє вбити свій нинішній номер рахунку і відразу ж отримати новий.

Підтвердили привласнення інтернаціональних номерів всім клієнтам і в Ощадбанку. Власники рахунків в цій фінустанові також можуть уточнити IBAN-рахунок в додатку Ощад 24/7.

Джерело за посиланням

Інформація підготовлена в рамках проекту «Різні громади - спільні рішення для економічного зростання», який реалізується через ініціативу «Мери за економічне зростання»

#M4EG#Агенція_розвитку_громад_Буковини#Різні_громади_спільні_рішення_для_економічного_зростання

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь