Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ – СЛАВА, ГОРДІСТЬ, МІЦЬ КРАЇНИ!

Дата: 15.10.2019 16:32
Кількість переглядів: 466

Протягом 07.10.19 – 11.10.19 у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов Тиждень козацької слави, в рамках якого було проведено ряд заходів патріотичного спрямування. Також було відсвятковано День захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, яка з давніх-давен вважалася захисницею українських козаків.

В понеділок під час лінійки відбулося урочисте відкриття тижня, де учні ознайомилися з планом роботи на тиждень. У вівторок для учнів 5-6 класів був проведений урок-презентація: «Україна – мати. Вмій її захищати!». У середу вчитель історії Голунга Віорел Ілліч провів урок з елементами історичної реконструкції у формі круглого столу на тему: «Роль створення УПА в історії українського народу».

В четвер під час конкурсу плакатів на тему: «Україна в моєму серці» учні 4-х класів вразили нас своїми чудовими малюнками, вони відобразили на чистому папері свої думки та почуття, показали нам, якою вони бачать свою неповторну Батьківщину. Також 10.10.19 учні 11-х класів разом зі своїми класними керівниками підготували і провели виховний захід до Дня захисника України на тему: «Слава та честь захисникам України». Вони декламували прекрасні вірші про Україну та про її мужніх захисників. Всі присутні на заході вшанували пам'ять загиблих героїв, захисників України хвилиною мовчання. По закінченню всі переглянули відео кліп про захисників України.

В п`ятницю для учнів 9-11 класів був організований цікавий квест на тему: «Стежками українських козаків». Разом з вчителькою української мови Михайлюк Надією Василівною учні долали різні перешкоди, шукали підказки, виконували справжнісінькі козацькі завдання, де проявили витримку, кмітливість, винахідливість та хитрість, щоб дійти до кінця та зібрати карту острова Хортиці.

В п`ятницю відбулося урочисте закриття тижня та підведення підсумків роботи.

Дякую тобі, Захснику! За чисте небо над головою та за спокійні сни! Ти нащадок славних козаків, величної історії нашої держави! Ми пам’ятаємо, знаємо й цінуємо!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь