Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Пенсійний фонд повідомляє

Дата: 30.01.2020 08:57
Кількість переглядів: 449

Їх пенсійному забезпеченню – особлива увага

        

Пенсійна служба області особливу увагу приділяє питанню пенсійного забезпечення учасників  АТО/ООС, які визнані особами з інвалідністю внаслідок війни та родинам загиблих учасників бойових дій, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

На сьогодні на обліку в Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області перебуває 388 одержувачів пенсій по інвалідності з числа учасників операції об'єднаних сил. Це колишні військовослужбовці Збройних Сил України, органів внутрішніх справ, Держприкордонслужби України, Національної поліції, Національної гвардії. Серед них найбільше осіб з інвалідністю 3 групи – 344, 8 та 36 колишніх військових, визнаних особами з інвалідністю 1 та 2 групи, відповідно.

Середній розмір їх пенсій залежить від причини та групи інвалідності та коливається від майже 6  тисяч гривень  до понад 11 тисяч гривень.

Пенсію в разі втрати годувальника отримують 145  членів сімей  69  загиблих внаслідок антитерористичної операції. Реалізували своє право на пенсійне забезпечення 7 дружин, 70 батьків, 65 дітей та 3 падчерок і пасинків. Середній розмір пенсій у разі втрати годувальника складає майже 4 тисячі  грн.

Працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області у співпраці з представниками місцевих органів силових міністерств та відомств докладають максимум зусиль задля забезпечення якнайшвидшого оформлення та подання документів для призначення відповідних пенсій.

Пресслужба Головного управління Пенсійного фонду України в Чернівецькій області.                                              


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь