Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Вітання

Дата: 02.10.2020 15:04
Кількість переглядів: 1262

Фото без опису

Шановні освітяни, ветерани педагогічної праці  Волоківської ОТГ прийміть найщиріші вітання з нагоди  Вашого професійного свята - Дня працівників освіти!

День працівників освіти – свято тих, хто завоював в нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

У цей день кожний з нас, якого б віку і суспільного становища він не досяг, з особливою теплотою і любов'ю згадує свого вчителя, рідну школу.

Скажу без перебільшення: професія вчителя – одна з вагомих і найскладніших водночас. Адже саме від Вас залежить майбутнє молодого покоління нашої країни та нашої громади. В чисті дитячі душі Ви закладаєте ті цінності та світоглядні орієнтири, які уже в недалекому майбутньому визначатимуть долю нашої держави.

Сьогодні ваша робота набуває виняткової важливості. Адже саме на вас покладено велику місію – виховувати громадянина, який всім серцем та душею любить рідну землю і готовий повсякчас боронити її свободу та незалежність.

Ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Наукові здобутки викладачів школи, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги школярів на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта громади  постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі.

В день Вашого професійного свята бажаю Вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

 

З повагою

голова Волоківської сільської ради Валентин Глопіна

відповідальна за освіту по Волоківській сільській раді Марія Онофрейчук


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь