Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Чернівецька ОДА

Дата: 26.02.2021 13:08
Кількість переглядів: 1463

 
  Фото без опису

УКРАЇНА

 

ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ
КОМІСІЯ З ПИТАНЬ ТЕХНОГЕННО-ЕКОЛОГІЧНОЇ
БЕЗПЕКИ ТА НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ

вул. М. ГрушевськогоЛ, м. Чернівці, 58002. тел. (0372) 55-15-89, 51-30-10,
факс 55-37-76, e-mail: uczn@bukoda.gov.ua. uinns@meta.ua

ПРОТОКОЛ № 4

позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної

безпеки та надзвичайних ситуацій

м. Чернівці каб. ЗОЇ

Подпись: м. Чернівці каб. ЗОЇ26 лютого 2021 року 09:30

 

Головував: Перший заступник голови обласної державної адміністрації - Богдан КОВАЛЮК.

Присутні: Члени обласної комісії з питань ТЕБ та НС (за списком) та запрошені.

Порядок денний:

  1. Про розвиток епідемічної ситуації на території Чернівецької області, зумовленої гострою респіраторною хворобою СОУІИ-19, спричиненої коронавірусом БАІ^-СоУ-З.

По першому питанню

Доповідачі:

ПАДУРАРУ Юрій - завідувач відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики інфекційних захворювань Державної установи «Чернівецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров'я України»

СЛУХАЛИ:

Інформацію про розвиток епідемічної ситуації на території Чернівецької області, зумовленої гострою респіраторною хворобою СОУЮ-19, спричиненої коронавірусом БАЯБ-СоУ-2.

ВИРІШИЛИ:

1. Інформацію про розвиток епідемічної ситуації на території Чернівецької області, зумовленої гострою респіраторною хворобою СОУЮ-19, спричиненої коронавірусом БАЯБ-СоУ-З, взяти до відома.

  1. На території Чернівецької області в період з 00 годин 00 хвилин 27 лютого 2021 р. до 00 годин 00 хвилин 10 березня 2021 р., забороняється:
  1. приймання відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо), крім діяльності з надання послуг громадського харчування із здійсненням адресної доставки замовлень та замовлень на винос і закладів громадського харчування в аеропортах;
  2. приймання відвідувачів у торговельно-розважальних центрах, у частині розважальних зон;
  3. приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;
  4. приймання відвідувачів закладів культури і проведення культурних масових заходів, крім роботи автоконцергів, автокінотеатрів, історико- культурних заповідників, суб’єктів господарювання, пов’язаної з виробництвом аудіовізуальних творів, зокрема здійснення кіно- та відеозйомки, за умови обмеження доступу до місця зйомки (знімального майданчика) сторонніх осіб та використання персоналом (крім акторів під час знімального процесу), залученим до виробництва аудіовізуального твору, засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно. Діяльність суб’єктів господарювання, пов’язана з виробництвом аудіовізуальних творів, не є масовим заходом;
  5. проведення всіх масових (розважальних, спортивних, соціальних, рекламних та інших) заходів, крім офіційних спортивних заходів, включених до Єдиного календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України, та матчів командних ігрових видів спорту професійних спортивних клубів без глядачів за умови дотримання учасниками таких заходів відповідних санітарних і протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учасників;
  6. відвідування закладів освіти усіх типів та форм власності її здобувачами, крім здобувачів закладів дошкільної освіти та спеціальної освіти.
  1. Територіальним громадам:
  1. забезпечити посилений контроль за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених постановою Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби СОУЮ-19, спричиненої коронавірусом 8АЯ8-СоУ-2» із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104;

Термін: постійно

  1. у разі погіршення епідемічної ситуації щодо захворюваності на гострі респіраторні хвороби та грип, у тому числі на гостру респіраторну хворобу СОУЮ-19, спричинену коронавірусом 8АК8-СоУ-2, забезпечити посилення протиепідемічних заходів;

 

з

  1. у разі перевищення в окремих адміністративно-територіальних одиницях ознак епідемічної небезпеки на гостру респіраторну хворобу СОУЮ- 19, спричинену коронавірусом 8АЯ8-СоУ-2, вжити відповідних засобів реагування.
  1. Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації спільно з закладами охорони здоров’я області вжити невідкладних заходів до збільшення кількості ліжок у закладах охорони здоров’я для надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу СОУЮ-19, спричинену коронавірусом 8АИ.8-СоУ-2, дооснашення таких закладів необхідним медичним обладнанням, забезпечення їх медичним персоналом, медикаментами, засобами для проведення дезінфекції та індивідуального захисту, централізованою подачею медичного кисню.

Термін: невідкладно

  1. Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації забезпечити розроблення оптимальних маршрутів транспортування пацієнтів до закладів охорони здоров’я, що надають медичну допомогу хворим на гостру респіраторну хворобу СОУШ-19, спричинену коронавірусом 8АЯ8-СоУ-2.

Термін: невідкладно

  1. Департаменту комунікацій обласної державної адміністрації. Головному управлінню Держпродспоживслужби в Чернівецькій області забезпечити інформування населення та роз’яснення щодо запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів на території області за допомогою засобів масової інформації, офіційних веб-ресурсів, органів місцевого самоврядування тощо.

Термін: невідкладно

  1. Головному управлінню Держпродспоживслужби в Чернівецькій області, Головному управлінню Національної поліції України в Чернівецькій області посилити контроль за дотриманням карантинних заходів всіма підприємствами, установами, організаціями всіх форм власності на території Чернівецької області та інформувати регіональну комісію ТЕБ та НС про стан перевірки.

Тер м і н: н е в ід кл адн о

Богдан КОВАЛЮК

Подпись: Богдан КОВАЛЮКПерший заступник голови обласної державної адміністрації- перший заступник голови Комісії

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь