Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

У Волоківській громаді 05.04. 2021 року відбулося урочисте відкриття оновленого відділу «Центр надання адміністративних послуг».

Дата: 28.04.2021 11:19
Кількість переглядів: 3474

Фото без описуУ Волоківській громаді 05.04. 2021 року відбулося урочисте відкриття оновленого відділу «Центр надання адміністративних послуг».

Відкриття відбулося завдяки програмі «U-LEAD з Європою» (Раунд 3), що фінансується Європейським Союзом та реалізується компанією NIRAS Sweden AB на замовлення Шведського агентства міжнародного розвитку (Sida).Для швидкого та доступного надання адміністративних послуг мешканцям громади у комфортних умовах було облаштовано чотири  робочі  місця в Центральному офісі ЦНАП, який знаходиться у приміщенні сільської ради у с. Волока, Чернівецького р-ну, Чернівецької обл., та три робочі місця в Територіальному підрозділі, який знаходиться за адресою: вул. Головна, № 222, с. Валя Кузьмина, Чернівецького  р-ну, Чернівецької обл.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь