Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

До уваги підприємців!

Дата: 23.06.2022 10:24
Кількість переглядів: 1078

Фото без описуШановні підприємці – платники єдиного податку першої та другої груп, враховуючи воєнний стан в Україні, просимо виконати свій громадянський обов’язок та сплатити податки до бюджету.
Дякуємо за розуміння та відповідальність щодо сплати податків до бюджету громади!
Відповідно до законодавства платники першої та другої груп можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період, але не більш як до кінця поточного звітного року. Сплату податків підприємці можуть здійснити як в готівковій, так і безготівковій формах, сплату можна здійснити платіжними картами за допомогою онлайн-банкінгу.
На сьогодні, у зв’язку з запровадженням воєнного стану в Україні до платників податків, у тому числі фізичних осіб-підприємців, не застосовуватимуться штрафні санкції за відсутність можливості своєчасно сплатити податки та збори до бюджету.
Просимо з розумінням поставитися до ситуації в країні і закликаємо підприємців продовжити працювати, аби працівники могли отримувати заробітну плату, а підприємства — платити податки та наповнювати бюджет.
Тим самим, бюджет Волоківської територіальної громади зможе уникнути ризику розбалансування та можливості подальшого фінансування, в першу чергу, установ охорони здоров’я, освіти, культури, забезпечити соціальні гарантії жителів та інші потреби громади.
Для отримання детальної інформації стосовно реквізитів рахунків звертатись:  Фінансовий відділ Волоківської сільської ради за тел.: 0505600797 або 3-02-00.
Підтримайте економіку громади, підтримайте економіку України в цілому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь