Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Разом у часи кризи

Дата: 12.10.2022 17:18
Кількість переглядів: 255

Представники Волоківської громади беруть участь у 5-й німецько-українській конференції муніципальних партнеств під назвою “Партнерства задля відбудови та розвитку”, яка проводиться протягом 11-13 жовтня 2022 у місті Аугсбург, Німеччина. На цьому заході обговорюються співпраця та посилення партнерських відносин між містами Німеччини та України.

На початку серпня 2022 був підписаний перший документ про партнерство на рівні громад між Волоківською громадою, Чернівецької області, Україна та Тіргауптен краю Аугсбург, Німеччина. З метою сприяння та розширення муніципальних відносин, мер Тоні Бруггер відвідав Україну, та підписав Декларацію про дружбу зі своїм колегою Валентином Глопіною.  Партнерські відносини між громадою Тіргауптен та українською громадою Волока в Чернівецькій області почалися ще з 2017 року. Навесні 2019 року, голова Волоківської громади, Валентин Глопіна вперше відвідав Тіргауптен. Разом із працівниками громади відвідав захід, організований Школою розвитку села та сільської місцевості (SDL), щоб отримати ідеї стосовно того, як можна більш цілеспрямовано та якісно реалізувати структурні зміни в нашій громаді.

За підтримки Швабського округу та школи розвитку федеративної землі та села Тіргауптен, у Волоці було засновано центр політичної освіти Чернівецької області.

Результати цієї співпраці також приносить і інші плоди, а саме очікуємо на передачу нашій громаді на сучасний, європейський пожежний автомобіль, що підсилить безпекову спроможність громади. Такі малі і важливі кроки надихають на досягнення майбутніх, великих здобутків.  

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь