A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Рік незламності!

Дата: 24.02.2023 10:13
Кількість переглядів: 453

24 лютого 2022 року, день, коли росія напала на Україну , назавжди залишиться в пам'яті кожного, хто пережив це. Незалежно від того, де кожен українець зустрів війну – в Харкові, Києві, Львові, на фронті або у власному будинку, в дорозі або за кордоном, багато хто скаже, що за їхніми відчуттями, цей день ніколи не закінчувався. Протягом цих пекельних 366 днів криваві окупанти вбили 487 наших дітей, поранили – 954, зниклими вважаються 345 неповнолітніх. Внаслідок військової агресії росії загинуло понад 8 тисяч цивільних, 13 тисяч людей зазнали травм. «Небесне військо» поповнили понад 13 тисяч наших захисників. Мільйони українців були змушені покидати свої домівки і тікати за кордон, рятуючи власні життя.  Російські окупанти вщент зруйнували понад 170 тисяч будинків. Частково окупували території Донецької, Луганської, Запорізької і Херсонської областей. 

Всі ці жахливі факти не зупинили наших героїчних воїнів, котрі з кожним днем ще завзятіше нищать рашистів. За даними генштабу, за рік всеукраїнського спротиву російській військовій агресії додому вже ніколи не повернуться понад 145 тисяч окупантів. Майже 21 тисяча одиниць ворожої техніки вже не працюватиме на полі бою. Протягом цього року українські військові звільнили 40% окупованих після 24 лютого територій та 28% від всіх окупованих територій. Наші продовжують стримувати противника на сухопутній ділянці протяжністю 3 тис. 786 кілометрів, активна лінія фронту –1,5 тис. кілометрів. І це ще ми не починали… Попереду багато боротьби, але ми точно знаємо, що вийдемо з неї переможцями, бо здобули найголовніше – національну єдність заради спільної мети, незламність і віру в Україну та мужніх героїв, що боронять її кордони. Ми викарбували свій, український генетичний код, який не під силу зламати російським терористам. Тримаймося разом, дотримуємось правил безпеки і єднаємось заради перемоги.

Щира подяка нашим захисникам, нашим мужнім та відважним чоловікам. Ви – наші захисники, надійна опора держави. Затишок наших будинків і спокій близьких – у ваших надійних руках. Спасибі Вам за те, що готові встати на захист нашої Батьківщини, що ризикуєте своїм життям заради миру та цілісності нашої держави, за те, що ви наш надійний тил. Кожен з вас береже наш спокій і наше серце та серце нашої держави. Нехай сили ваші міцнішають, а віра у перемогу ніколи не покине ваше хоробре серце.

Це наш рік незламності! Від лютого - до лютого. Вистояли – переможемо!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь