A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Сумна звістка

Дата: 05.03.2023 16:31
Кількість переглядів: 403

Вже рік як не поспішає  в Україну  весна.  Гірким видався рік для всіх українців, лютий ворог приніс розруху, смерть, нечуване  горе і сльози в усі куточки нашої багатостраждальної неньки України. На превеликий жаль, не обминула біда  і нашу громаду - східний вітер приніс на своїх чорних крилах  сумну звістку з Донецької області. Там 8 лютого отримав кульове поранення живота в наслідок стрілецького бою з противником, солдат ЗАВ‘ЯЛОВ СЕРГІЙ ВІКТОРОВИЧ 15.02.1978 року народження, бойовий медик.  Перебуваючи на лікуванні у Національному військово-медичному клінічному центрі 02.03.2023 року - ЗАВ‘ЯЛОВ СЕРГІЙ ВІКТОРОВИЧ загинув за незалежність та територіальну цілісність України.

СЕРГІЙ ЗАВ‘ЯЛОВ віддав своє життя за Батьківщину, український народ, рідну землю у тяжку годину війни з росією. Він ніколи не був байдужим до долі своїх земляків і співвітчизників, був справжнім професіоналом у справі захисту Вітчизни, чуйним, вірним і надійним товаришем, турботливим сином і люблячим братом.

Спи спокійно, Солдате.  Добра світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг назавжди  залишаться у наших серцях.

Не існує вищої цінності, ніж захист Батьківщини та свого народу. Схиляючись у скорботі, висловлюємо щирі співчуття родині і близьким загиблого.

 

 

Вічна пам’ять захиснику України!

Ніколи не забудемо…

Герої не вмирають!

Героям слава!

 

Просимо зустріти живим коридором Героя біля Валякузьминської школи завтра 06.03.2023 року орієнтовано 10:30 - 11:30. Прощання з Героєм відбудеться в домогосподарстві Володимира Ропчан за адресою: с. Валя Кузьмина вул. Головна (біля церкви). Про час поховання буде додатково повідомлено.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь