A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природного середовища) проекту «Детальний план території для розміщення торговельно-розважального центру

Дата: 07.03.2023 09:28
Кількість переглядів: 433

Фото без описуПовідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку (Розділ «Охорона навколишнього природного середовища) проекту «Детальний план території для розміщення торговельно-розважального центру на земельних ділянках з кадастровими номерами 7321080900:02:002:0813, 7321080900:02:002:0812, площею 3.26 га та 0.24 га в адміністративних межах Волоківської сільської ради 
Чернівецького району Чернівецької області (за межами населеного пункту)»


1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту:
    Детальний план території для розміщення торговельно-розважального центру на земельних ділянках з кадастровими номерами 7321080900:02:002:0813, 7321080900:02:002:0812, площею 3.26 га та 0.24 га в адміністративних межах Волоківської сільської ради Чернівецького району Чернівецької області (за межами населеного пункту).
    Мета ДПТ: забезпечення комплексності забудови території, деталізації планувальної структури території, просторової композиції, параметрів забудови та ландшафтної організації частини території населеного пункту, уточнення меж всіх обмежень у використанні земель згідно із законодавством, державними будівельними нормами, санітарно-гігієнічними нормами, спеціальною документацією, визначення містобудівних умов та обмежень, обгрунтування можливості розміщення торговельно-розважального центру.
2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування:
   Волоківська сільська рада Чернівецького району Чернівецької області.
3. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі: а) дата початку та строки здійснення процедури:
    Громадське обговорення починається з 09-го березня 2023 року і триватиме до 07-го квітня 2023 року.
б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо):
    Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.
в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення):
    Громадські слухання відбудуться 11-го квітня 2023 року об 10:00 год. в приміщенні Волоківської сільської ради за адресою: с. Волока, вул. Александрі, буд. 51 А.
г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування:
    Ознайомитись з проектом детального плану території та розділом «Охорона навколишнього  природного середовища», який розробляється у складі проекту  містобудівної   документації та одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку, можна у приміщенні Волоківської сільської ради за адресою: с. Волока, вул. Александрі, буд. 51 А, з понеділка по п’ятницю - з 09.00  год. до 17.00 год. 
ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій:
    Волоківська сільська рада. Адреса для подання зауважень та пропозицій у письмовій формі: 60413, Чернівецька область, Чернівецький район, с. Волока, вул. Александрі, буд. 51 А.
    Зауваження і пропозиції приймаються у строк з 09-го березня 2023 року по 07-ме квітня 2023 року.
4. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування.
    Проведення транскордонних консультацій не потребує.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь