A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Проведено атестацію вчителів ОЗО Волоківського ліцею

Дата: 30.03.2023 10:11
Кількість переглядів: 486

Особистість учителя і його професійні якості завжди були об’єктами пильної уваги дирекції закладу освіти. Одним із пріоритетних завдань роботи з кадрами у нашому ліцеї є створення системи постійного підвищення фахової майстерності вчителів. Ця робота проводилась з метою задоволення індивідуальних потреб педагогічних працівників в особистому й професійному зростанні та з метою активізації творчого потенціалу педагогічних працівників, шляхом перепідготовки, підвищення кваліфікації й самоосвітньої роботи педагогів. На підставі Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого Міністерством освіти і науки України від 06.10.2010 року №930 (зі змінами, затвердженими наказом Міністерства освіти і науки України 08 серпня 2013 року №1135) при ОЗО «Волоківський ліцей» було організовано та проведено атестацію педагогічних працівників ліцею у 2022-2023 навчальному році. Атестаційна комісія прагнула протягом атестаційного періоду підійти з об’єктивністю в оцінюванні діяльності педагогів, комплексної оцінки професійної діяльності педпрацівників, підвищення їхньої відповідальності за результат своєї роботи.


Під час атестаційного періоду в школі були створені всі умови для успішного проведення атестації, своєчасно видані необхідні накази, розроблені та затверджені заходи з підготовки та проведення атестації. Атестація базувалася на принципах демократизму, колегіальності, доступності та гласності, неперервної самоосвіти й самовдосконалення.
У 2022-2023 навчальному році проатестовано 13 вчителів. Усі працівники, які атестувалися, своєчасно пройшли курси підвищення кваліфікації і отримали необхідну кількість годин.
У міжатестаційний період педагоги опорного закладу освіти «Волоківський ліцей» на високому рівні проводили відкриті уроки, майстер-класи, тренінги. Кожен із них продемонстрував на високому рівні володіння інноваційними технологіями та уміння застосовувати інтерактивні методи навчання.
  За результатами вивченої педагогічної діяльності складені відповідні характеристики, заповнені атестаційні листи на кожного педагогічного працівника.
Аналіз, узагальнення й систематизація отриманої інформації дали можливість констатувати, що викладання навчальних дисциплін ведеться згідно з чинними державними програмами з дотриманням основних інструктивних рекомендацій і вимог щодо їх використання.
Всі вчителі мають ґрунтовну науково-теоретичну підготовку, добре володіють методикою викладання навчальних дисциплін забезпечують на достатньому рівні засвоєння учнями програмового матеріалу, належну увагу приділяють формуванню ключових компетентностей та реалізації наскрізних ліній державного стандарту, вимог Концепції Нової  української школи.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь