A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

«Гордімося, друзі, що ми українці»

Дата: 05.06.2023 09:10
Кількість переглядів: 424

Неймовірний концерт у патріотичному дусі відбувся у Волоківській громаді, адже до Волоки з благодійною концертною програмою «Гордімося, друзі, що ми українці» завітав заслужений артист України, співак і волонтер Буковини - Святослав Край. Благодійний концерт був проведений у Будинку культури с. Волока на підтримку ЗСУ. На цьому концерті були присутні учні ОЗО «Волоківський ліцей» та його філій, вчителі, а також представники сільської ради.

Весь ліцей сьогодні замайорів вишиванками… Всі присутні затамувавши подих, слухали пісні і короткі розповіді про зустрічі соліста концерту із бійцями на передовій. Напевно кожен подумав в той момент: «Боже, поверни живими і здоровими додому чоловіків, синів, батьків, братів і сестер, усіх тих, хто бореться із лихим ворогом».

Разом зі Святославом Краєм виступали і Вікторія Магнич та Мирослав Матейчук – лауреат мистецької премії ім. Назарія Яремчука, а також маленька зіронька Волоківського ліцею - Дмитро Павленко з піснею «Гей, пливе кача…»

Після виступу артистів працівник сільської ради Дмитро Пентелейчук і заступниця директора з виховної роботи ОЗО «Волоківський ліцей» Ємілія Загарчук подякували виконавцю за його таку колосальну працю, батькам і вчителям за донат для ЗСУ і побажали всім присутнім здоров’я, а воїнам на передовій - сили, щоб верталися живими і неушкодженими до рідного дому і щоб нарешті, закінчилась війна і настав мир.

Велика подяка всім, хто сьогодні підтримав наших хлопців на передовій, які оберігають нас кожного дня і дарують нам мирне небо. Спільними зусиллями по ОЗО "Волоківський ліцей" було зібрано кошти у сумі 25.160 гривень. Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь