A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Поліція провела нараду

Дата: 01.11.2023 08:47
Кількість переглядів: 155

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПредставники Волоківської громади провели конструктивну нараду з представниками управління головної інспекції, начальником сектору організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб ГУНП, Начальником Ізолятора тимчасового тримання (м. Чернівці ) та старшим інспектором з особливих доручень з контролю за дотриманням прав людини ДГІДПЛ. 
У ході зустрічі, представники управління головної інспекції презентували матеріали про діяльність підрозділу, обмінялися контактними даними та домовилися про подальшу тісну співпрацю.
У свою чергу Альона Тодоріко, провела лекцію присутнім про основоположні права і свободи людини, їх захист, у тому числі Національною поліцією України. Володимир Волощук представив відеоматеріали про функціонування в системі поліції успішних проєктів «Custody Records» та «Поліцейський офіцер громади». Зустріч видалась плідною та цікавою.
Окрім цього, за результатами обговорень, ми, в якості представників Волоківської громади, виражаємо бажання підтримати наших поліцейських. Наразі заплановано розгляд питання на сесії щодо виділення коштів для придбання технічного обладнання для поліції, яка дбає про безпеку на нашій території.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь