A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

11 грудня 2023 року у Валякузьминській гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Героя ЗСУ - Зав’ялова Сергія Вікторовича (15.02.1978- 19.02.2023 рр.)

Дата: 11.12.2023 15:20
Кількість переглядів: 98

Людина жива доти, доки про неї пам’ятають. Тому, ми маємо передати спогади про наших Захисників та їх подвиги майбутнім поколінням, навчити їх цінувати те, що вони мають боротися за краще майбутнє, за свою долю.
11 грудня 2023 року у Валякузьминській гімназії відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Героя ЗСУ - Зав’ялова Сергія Вікторовича ( 15.02.1978- 19.02.2023 рр.) бойового медика , який загинув у Донецькій області за Україну .
Фото без описуВідкриття меморіальної дошки – це щира подяка справжньому патріоту, який боровся за цілісність України, мир, спокій на рідній землі.
Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано тітці Захисника - пані Марині. Із словами вдячності та шани звернувся і голова Волоківської ТГ Глопіна Валентин Іванович та представник Глибоцького РТЦК лейтенант Веклич.
Меморіальну дошку було освячено отцем Дмитрієм. 
На прикладі таких Героїв зростає наше покоління – на патріотизмі, прагненні української нації до свободи та самовизначення.
Вічна слава та пам’ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь