A A A K K K
для людей із порушенням зору
Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Візит до Німеччини

Дата: 25.03.2024 15:17
Кількість переглядів: 233

Фото без опису

З 18 по 23 березня 2024 року відбувся черговий візит офіційної делегації Волоківської територіальної громади до наших надійних баварських партнерів в Тіргауптені та Швабії (Німеччина) для обговорення співпраці в такий складний для нашої громади і загалом України час.

Насамперед відбулися зустрічі та плідні розмови з президентом округу Швабія Мартіном Зайлером та керівництвом округу, бургомістром Тіргауптена Тоні Бругером, керівництвом Інституту Буковинознавства при університеті м. Аугзбурга та іншими партнерами. Було обговорено та домовлено про підтримку співпраці в господарській, освітній, культурній та громадських сферах.

Також відбулося перше знайомство та планування річного плану в рамках програми «Фонд фахівців для партнерств між територіальними громадами в усьому світі» («Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ)» та «Сервісна служба «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) Engagement Global) з керівником програми Крістіаном Луєм та координаторкою Ганною Шаберт.

Результатом відвідування німецьких партнерів та інтенсивних переговорів стануть заходи та проєкти для підтримки нашої громади зокрема та Чернівецької області загалом, що свідчить про вагому підтримку Німеччиною нашої держави у війні з російським агресором та післявоєнній відбудові України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь