Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Шановні підприємці!

Шановні підприємці!

Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» продовжує серію заходів для бізнес-спільноти в регіонах. Вже на початку червня в Чернівцях Програма USAID спільно з департаментом соціально-економічного розвитку та стратегічного планування Чернівецької міської ради та бізнес-клубом CBG збере місцевих підприємців задля обговорення актуальних викликів та потреб бізнесу та презентації грантових можливостей для малого та середнього бізнесу.

09:53 01.06.2023

На Буковині оголосили надзвичайну пожежну небезпеку

На Буковині оголосили надзвичайну пожежну небезпеку

30-31 травня на Буковині, Хмельниччині та Тернопільщині діятиме заборона на відвідування хвойних лісів! У областях переважатиме надзвичайна (5 класу) пожежна небезпека. Зараз активна фаза пожежонебезпечного періоду. Буковинців закликають не провокувати пожежі на відкритих територіях та дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебування в природних екосистемах. 

10:18 31.05.2023

Увага! Зростання тарифу на електроенергію

Увага! Зростання тарифу на електроенергію

Кабінет міністрів на своєму засіданні підвищив  з 1 червня тариф на електричну енергію для населення майже вдвічі, до рівня 2,64 грн за кв-год.  Міненерго заявили, що це «питання виживання енергосистеми та підготовка до наступної зими».

09:50 31.05.2023

Вітаємо ФК "Волока" з перемогою у фіналі Кубку Чернівецької області – 2022/23

Вітаємо ФК "Волока" з перемогою у фіналі Кубку Чернівецької області – 2022/23

У вирішальному матчі зустрілися кращі аматорські команди області «Фазенда» і «Волока» . Це вже 5 очна зустріч «Фазенди» та «Волоки» у сезоні. У матчі за результатами серії пенальті перемогла команда «Волока». Фінальний матч футбольного Кубку Чернівецької області – 2022/23 зіграли на стадіоні «Буковина»Переможців та учасників футбольних змагань привітав начальник Чернівецької ОВА Руслан запаранюк. Він разом з Василем Орлецьким –Віце-президентом УАФ, головою Асоціації футболу Чернівецької області нагородили кращих футболістів-аматорів.

10:13 30.05.2023

Новий поліцейський автомобіль у нашій громаді

Новий поліцейський автомобіль у нашій громаді

Поліцейським офіцерам громади Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області влада вручила службові автомобілі, серед них була і Волоківська ТГ. Сільський голова Валентин Глопіна мав честь вручити новий поліцейський автомобіль який був придбаний за принципом 50/50 а саме за рахунок Національної поліції та бюджету Волоківської сільської ради, майбутньому офіцеру громади. Даний автомобіль буде обслуговувати територію Волоківської громади.

10:07 29.05.2023

Буковинським аграріям пропонують 15 грантів до 10 тисяч доларів

Буковинським аграріям пропонують 15 грантів до 10 тисяч доларів

EasyBusiness розпочинає грантову програму у партнерстві з MATRA та Центром економічного відновлення. В межах проєкту 15 українських мікро, малих та середніх підприємств (МСБ) мають можливість отримати грант на суму до 366 тисяч гривень. Загальний бюджет програми – понад 6 мільйонів гривень.

09:26 26.05.2023

У додатку «Дія» тепер можна подати заяву про заміну посвідчення водія

У додатку «Дія» тепер можна подати заяву про заміну посвідчення водія

У додатку «Дія» з'явилася функція заміни посвідчення водія. Тепер можна подати заяву онлайн, а потім забрати готовий документ у сервісному центрі МВС. Або ж можна відмовитися від пластику та отримати електронне посвідчення водія. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації. Послугою можуть скористатися водії, які:

10:09 24.05.2023

З днем героїв України!

З днем героїв України!

Щорічно 23 травня українці відзначають неофіційне свято - День Героїв України. Цього дня Україна вшановує пам'ять всіх героїв, які відстоювали її суверенітет і незалежність і просто зараз ведуть боротьбу проти російської армії за нашу свободу. Це горде і одночасно сумне свято - багато українських героїв розплатилися життям заради своєї країни.

09:12 23.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь