Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Увага, прохання про допомогу!

Увага, прохання про допомогу!

Шановні мешканці Волоківської громади! У зв'язку з екологічною катастрофою внаслідок терористичного акту з боку росії мешканці затоплених регіонів потребують Вашої допомоги у вигляді  продуктів харчування та бутильованої питної води. У зв'язку з цим організовані пункти збору гуманітарної допомоги в Волоківській територіальні громаді: с. Волока вул.В.Александрі 51-А (приміщення сілської ради) с. Валя Кузьмина , вул. Головна 222 (приміщення старостату) с. Круп'янське, вул.Садова 4  (приміщення старостату) Дякуємо за порозуміння та активність!

09:31 08.06.2023

Про набір на службу  ДСНС України у Чернівецькій област

Про набір на службу ДСНС України у Чернівецькій област

Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області запрошує на службу на посади сапера та водія-сапера. Вимоги до кандидатів: бути фізично і психологічно здоровими (для водія-сапера необхідне посвідчення водія категорії “С”). Вимоги до освіти: повна загальна середня. Після прийому на службу відбудеться направлення до профільного навчального закладу для здобуття професії “Сапер розмінування” (термін навчання - 1 місяць (безкоштовно). Для прийому на роботу потрібно надати: - довідку з відділу інформаційних технологій МВС (м. Чернівці, вул. Руська, 248м) або витяг з інформаційно-аналітичної системи МВС; - характеристику з місця постійного проживання; - характеристики з попередніх місць роботи чи навчання за останні три роки; - військовий квиток; - трудову книжку. Кандидат на роботу: - проходить психологічний відбір в Головному управлінні ДСНС України у Чернівецькій області; - проходить лікарсько-експертну комісію Головного управління ДСНС України у Вінницькій області; - здає заліки із фізичної підготовки; - заповнює декларацію кандидата на посаду за минулий рік на сайті НАЗК. Держава гарантує та надає: - повний соціальний захист;

10:42 07.06.2023

Платіжна безпека: основні поради

Платіжна безпека: основні поради

Не розголошуйте всі реквізити платіжної картки та контролюйте рух коштів на рахунку. Банк по телефону може запитати перші 6 та останні 4 цифри платіжної картки. Для отримання платежу на картку достатньо повідомити лише16-значний номер картки.

10:52 05.06.2023

«Гордімося, друзі, що ми українці»

«Гордімося, друзі, що ми українці»

Неймовірний концерт у патріотичному дусі відбувся у Волоківській громаді, адже до Волоки з благодійною концертною програмою «Гордімося, друзі, що ми українці» завітав заслужений артист України, співак і волонтер Буковини - Святослав Край. Благодійний концерт був проведений у Будинку культури с. Волока на підтримку ЗСУ. На цьому концерті були присутні учні ОЗО «Волоківський ліцей» та його філій, вчителі, а також представники сільської ради.

09:10 05.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь