Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

День Святого Валентина у Грушівському НВК

День Святого Валентина у Грушівському НВК

День Святого Валентина — щорічне свято, яке припадає на 14 лютого. За легендою, священик Валентин жив у третьому столітті. Тоді римський імператор заборонив своїм воїнам одружуватися, але Валентин продовжував таємно вінчати закоханих. За це його ув’язнили та потім стратили. Перед смертю він написав прощальну записку доньці тюремника, яку кохав усім серцем. Цей лист і став першою “валентинкою”. Цікаво і активно пройшли в цьому році заходи до дня Святого Валентина в нашому закладі. За день до свята, учні 8-9 класів спільно з класними керівниками та заступником директора з ВР оформили в школі куточок до Дня закоханих – приємний подарунок для своїх менших товаришів та для самих себе.

10:53 15.02.2019

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ!

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ ЗЕМЕЛЬНОГО ПОДАТКУ!

Податковим Кодексом України (далі – ПКУ) визначено, що платниками податку на землю є власники земельних ділянок, земельних часток (паїв) та землекористувачі (п. 269.1 ПКУ).

13:24 11.02.2019

Зустріч випускників у  Валякузьминській ЗОШ

Зустріч випускників у Валякузьминській ЗОШ

Щороку, у другу суботу лютого Валякузьминська ЗОШ І- II ступенів гостинно відчиняє двері, запрошуючи випускників які закінчили 50, 45, 40, 35, 30, 25, 20, 15, 10 і 5 років тому школу у рідні стіни на вечір-зустріч. Незважаючи на різну погоду у коридорах закладу можна зігрітися усмішками, жартами та спогадами про шкільні роки колишніх учнів.

09:20 11.02.2019

Грошові виплати на дитину в 2019 році: розмір допомоги

Грошові виплати на дитину в 2019 році: розмір допомоги

Які види дитячих виплат передбачені в Україні? Як розрахувати суму допомоги по вагітності та пологах? Коли виплачується дородова допомога? Скільки платять в Україні за народження другої, третьої дитини? Чи буде збільшення виплат при народженні дитини у 2019 році? Який розмір допомоги одиноким матерям? Як отримати аліменти від держави, якщо батько не дає гроші на дитину? Яка сума допомоги виплачується дітям сиротам та інвалідам? Яка пенсія по втраті годувальника у 2019 році? На всі ці та багато інших важливих питань дасть відповідь Юридичний портал України.

11:09 05.02.2019

Запрошення для шкіл у проект зі сталого розвитку “Збудуй своє майбутнє”

Запрошення для шкіл у проект зі сталого розвитку “Збудуй своє майбутнє”

Хочете взяти участь у міжнародному літньому таборі зі сталого розвитку для підлітків? А втілити власний проект, що допоможе розв’язати проблему зі сміттям, енерго- чи водозбереженням, споживацькими звичками, захистом довкілля у вашому місті чи селі? Тоді приєднуйтесь до проекту для шкільної молоді “Збудуй своє майбутнє!”.

19:14 30.01.2019

101-річниця битви під Крутами

101-річниця битви під Крутами

Є в українській історії події, які стали знаковими, символічними. Такою подією є героїчний шлях молодих захисників Української Держави, яка заявила світові, що вона хоче бути господарем у своїй хаті. У Волоківській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено захід присвячений 101-річниці битви під Крутами, вшановлено світлу пам’ять загиблих молодих українських патріотів.

18:06 30.01.2019

Що змінилося у земельному законодавстві: 8 головних нововведень

Що змінилося у земельному законодавстві: 8 головних нововведень

З початку року земля перейшла у власність територіальних громад. Ключові зміни, які дозволять громадам ефективніше використовувати земельні ресурси, внесено в Земельний кодекс, в Закони України «Про землеустрій», «Про оцінку землі», «Про Державний земельний кадастр».

13:41 29.01.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь