Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

До уваги учням!

До уваги учням!

З приємністю повідомляємо, що оголошено конкурс творчих робіт для участі у Міжнародному міжнаціональному дитячому таборі «Джерела толерантності – 2019. Молодша зміна», який відбудеться 15-26 липня 2019 року. 

09:55 13.03.2019

Увага для учнів шкіл!

Увага для учнів шкіл!

Оголошено набір фіналістів та фіналісток Ukraine Global Scholars-2019! Заповніть заявку за цим посиланням https://www.ukraineglobalscholars.org/ та надішліть її до 31 березня, аби отримати шанс стати частиною великої родини UGS! Кожний український школяр чи школярка, який/яка зараз навчається у 8-11 класах школи, володіє англійською мовою, не має змогу покрити вартість консультантів із закордонної освіти, мріє про топовий навчальний заклад та воліє повернутися в Україну після навчання та п’ятирічного досвіду за кордоном, має спробувати свої сили!

17:21 12.03.2019

Робоча нарада під головуванням голови сільської ради

Робоча нарада під головуванням голови сільської ради

7 березня у сільський раді Волоківської ОТГ відбулася робоча нарада під головуванням голови сільської ради Волоківської ОТГ Валентина Глопіни та за участі начальника управління освіти Глибоцької райдержадміністрації Василя Барарюка, а також директорів ЗЗСО, НВК, завідуючих ДНЗ, директорів закладів культури та спорту розташованих на території ОТГ, заступників голови та працівників сільської ради, директора ТзОВ «ГАЛС ЛТД».

17:11 12.03.2019

Свято 8-го березня у Грушівському НВК

Свято 8-го березня у Грушівському НВК

За вікном весна. Пора, що приносить відчуття свіжості, аромат талого снігу, тепло сонця. А ще свято найпрекраснішої половини людства, свято 8 Березня, свято жінок, берегинь життя людського. І саме це свято є символом усього найкращого в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла. 4 березня 2019 року у Грушівському НВК відбувся святковий концерт в початкових класах, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня “Lumea traieste prin femeie”.

10:15 12.03.2019

Виховні заходи до дня народження Т.Г. Шевченка у Волоківській ЗОШ

Виховні заходи до дня народження Т.Г. Шевченка у Волоківській ЗОШ

Тарас Шевченко - син українського народу. Батько України. Він став символом волі, справедливості та витривалості для кожного громадянина України, символом українського національного руху та відродження. Саме його творчість знайшла відгук у серцях людей з кожної верстви українського суспільства, пробудила національну свідомість і гідність. З нагоди відзначення дня народження великого українського поета, Кобзаря українського народу Т.Г. Шевченка, у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. було проведено ряд виховних заходів.

17:48 07.03.2019

Етнічне різноманіття – драйвер розвитку. Які переваги мають громади Буковини, Закарпаття та Одещини

Етнічне різноманіття – драйвер розвитку. Які переваги мають громади Буковини, Закарпаття та Одещини

Час для добровільного об’єднання територіальних громад України спливає. Але у багатьох регіонах із ним ще зволікають. Подекуди низький темп цього процесу пов’язують із тим, що громади з різноманітним етнічним складом населення не можуть дійти згоди щодо об’єднання. Однак ключ до порозуміння часто лежить в усвідомленні етнічної різноманітності територій як соціально-економічної переваги. Зокрема, такий склад населення дає додаткові можливості для розвитку у контексті децентралізації, яких не мають чимало територій України. У цьому запевнилися представники об’єднаних та необ’єднаних громад Закарпатської, Одеської та Чернівецької областей, які брали участь у першому модулі ініціативи «Управління різноманіттям з метою стійкого економічного розвитку».

17:47 06.03.2019

Святкування 8 Березня у дошкільному підрозділі Грушівського НВК

Святкування 8 Березня у дошкільному підрозділі Грушівського НВК

Свято серед дітей – це вікно для дитини у хвилюючий світ музики, поезії, захоплюючих ігор і задумів. Це спільні переживання, самоствердження, радість усвідомлення власних творчих можливостей, очікування чуда, радість  від сюрпризів. 5 березня 2019 року – у дошкільному підрозділі Грушівського НВК відбувся святковий концерт, присвячений Міжнародному жіночому дню 8 березня.

17:31 06.03.2019

Свято Масляної у Волоківському ДНЗ

Свято Масляної у Волоківському ДНЗ

Вчора у Волоківському садочку, у старшій групі, вихователі Пентелейчук Фелічія Іванівна та Могильовська Олена Харитонівна  організували свято «Масляної» зі смачними смаколиками. Це стародавнє слов'янське народне свято, яке присвячене пробудженню від зимової сплячки, оглядинам, сватанню, теплому весняному сонечку і відзначається на момент зустрічі зими з весною. Масляна відзначається за тиждень до Великого посту, який, в свою чергу, починається за 7 тижнів до Великодня. Масляна походить від старовинного язичницького свята проводів зими, що зберігалося після прийняття християнства. Головний символ Масляної – це, звичайно ж, млинці. Круглі, рум'яні, гарячі прямо з печі, млинці символізують сонце. 

17:52 05.03.2019

Володимир Івасюк – перлина духовності України

Володимир Івасюк – перлина духовності України

Цього року нашому талановитому землякові, всесвітньо відомому Маестро Володимиру Івасюку могло б виповнитися 70 років. Яскрава нитка його життя обірвалася надто рано і трагічно, але Володимир Івасюк за 30 років встиг залишити по собі значущий спадок.  Секрет геніальності його пісень намагаються розгадати музикознавці і критики, поціновувачі і скептики дотепер. 4 березня 2019 року в Грушівському НВК І-ІІ ст. пройшли заходи щодо відзначення 70-річчя з дня народження видатного українського композитора Володимира Івасюка. Заступник директора з ВР та педагог-організатор провели інформаційну лінійку щодо життя та творчості композитора.

16:48 05.03.2019

Тиждень іноземних мов у Валякузьминській ЗОШ

Тиждень іноземних мов у Валякузьминській ЗОШ

З 25 лютого по 01 березня 2019 року в Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів Глибоцького району пройшов Тиждень іноземних мов. Відповідно до плану відбулося урочисте відкриття предметного Тижня і оголошення плану проведення основних заходів. Учні 9 касу Грінчук Євгеній та Стрілецька Юлія відчули себе в ролі справжніх артистів, а вчитель англійської мови Токар І. Б. ознайомила учнів із планом Тижня.

16:27 04.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь