Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Нагородженний почесною грамотою Чернівецької обласної ради лікар загальної практики сімейної медицини КНП «Волоцька сільська АЗПСМ» Волоківської сільської ради Гончар Дмитро Олександрович.

Нагородженний почесною грамотою Чернівецької обласної ради лікар загальної практики сімейної медицини КНП «Волоцька сільська АЗПСМ» Волоківської сільської ради Гончар Дмитро Олександрович.

За сумлінну працю, високий профісіоналізм, вагомий особистий внесок  у збереження здоров'я населення, відданість справі, нагородженний почесною грамотою Чернівецької обласної ради лікар загальної практики сімейної медицини КНП «Волоцька сільська АЗПСМ» Волоківської сільської ради Гончар Дмитро Олександрович.

09:07 06.07.2022

До відома керівників сільськогосподарських підприємств та господарств, суб‘єктів господарювання, лісокористувачів, в межах компетенції, інформацію

До відома керівників сільськогосподарських підприємств та господарств, суб‘єктів господарювання, лісокористувачів, в межах компетенції, інформацію

До відома керівників сільськогосподарських підприємств та господарств, суб‘єктів господарювання, лісокористувачів, в межах компетенції, інформацію щодо:

16:31 30.06.2022

З ювілеєм 60 років!!!

З ювілеєм 60 років!!!

Волоківська сільська рада вітає з 60-річчям директора Комунального некомерційного підприємства Волоцької сільської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Антохова Анатолія Володимировича! Бажаємо широких можливостей для задоволення всіх потреб. Хай здоров’я не підводить, а настрій завжди залишається прекрасним. Нехай близькі люди завжди будуть поруч, а успіх супроводжує в усьому. Благ, тепла і любові!

11:51 27.06.2022

До уваги підприємців!

До уваги підприємців!

Шановні підприємці – платники єдиного податку першої та другої груп, враховуючи воєнний стан в Україні, просимо виконати свій громадянський обов’язок та сплатити податки до бюджету. Дякуємо за розуміння та відповідальність щодо сплати податків до бюджету громади! Відповідно до законодавства платники першої та другої груп можуть здійснити сплату єдиного податку авансовим внеском за весь податковий (звітний) період, але не більш як до кінця поточного звітного року. Сплату податків підприємці можуть здійснити як в готівковій, так і безготівковій формах, сплату можна здійснити платіжними картами за допомогою онлайн-банкінгу. На сьогодні, у зв’язку з запровадженням воєнного стану в Україні до платників податків, у тому числі фізичних осіб-підприємців, не застосовуватимуться штрафні санкції за відсутність можливості своєчасно сплатити податки та збори до бюджету. Просимо з розумінням поставитися до ситуації в країні і закликаємо підприємців продовжити працювати, аби працівники могли отримувати заробітну плату, а підприємства — платити податки та наповнювати бюджет. Тим самим, бюджет Волоківської територіальної громади зможе уникнути ризику розбалансування та можливості подальшого фінансування, в першу чергу, установ охорони здоров’я, освіти, культури, забезпечити соціальні гарантії жителів та інші потреби громади. Для отримання детальної інформації стосовно реквізитів рахунків звертатись:  Фінансовий відділ Волоківської сільської ради за тел.: 0505600797 або 3-02-00. Підтримайте економіку громади, підтримайте економіку України в цілому!

10:24 23.06.2022

До уваги громадян!

До уваги громадян!

Шановні жителі Волоківської громади! Одним із конституційних обов’язків громадян України є обов’язок сплачувати вчасно податки та збори у розмірах, встановлених законодавством.  Стабільність розвитку нашої громади цілком залежить від надходжень до бюджету, а саме від того, як ми з вами добросовісно сплачуємо обов’язкові платежі.     Платниками податків є як юридичні так і фізичні особи, надходження від яких першочергово спрямовуються на розвиток нашої громади, а саме на утримання закладів освіти, культури, охорони здоров’я, надання матеріальних допомог населенню, та фінансування об’єктів сфери благоустрою. Одними із найбільших бюджетоутворюючих джерел громади є  земельний податок та податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки. Тому, відповідно до  вимог чинного законодавства, жителям сільської місцевості необхідно звернутися в старостати, з метою отримання  податкового повідомлення про нарахування плати за землю, жителям міста повідомлення будуть надіслані поштовим зв’язком. В громаді працює комісія з питань забезпечення своєчасності повноти сплати податків, зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету громади, якою систематично проводиться аналіз сплати надходжень по податках в розрізі платників. Шановні мешканці  Волоківської територіальної громади , наголошуємо на необхідності, щодо своєчасної сплати податків до бюджету громади, з метою уникнення нарахування штрафних санкцій за несвоєчасну сплату податків.  З повагою, Волоківський сільський голова                                        Валентин Глопіна

10:22 23.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь