Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

До відома мешканців громади

До відома мешканців громади

 Якщо ви маєте ідею проєкту соціальної дії, яка покращить життя громади у вашій області, та здатні реалізувати її у співробітництві з представниками місцевої влади, запропонуйте її на обласному пітчингу та отримайте кошти на реалізацію!

08:26 12.05.2021

Волоківська громада за чисте  довкілля !!!

Волоківська громада за чисте довкілля !!!

Третя субота квітня - Всеукраїнський День Довкілля. Щорічно, починаючи з 1999 року, Україна відзначає цю важливу подію. Дуже символічно, що тоді, ще далекого 1998 року, саме весна надихнула на започаткування такого важливого дня, такої необхідної акції ,,Дерево-Життя". Бо лише весна пробуджує природу, пробуджує нас до життя, показує, яка прекрасна й тендітна наша природа, і вона потребує нашого захисту.  Саме в цей день громади, громадські організації, освітні заклади та всі небайдужі й свідомі люди проводять різні заходи, що спрямовані на збереження довкілля, природи, на покращення стану навколишнього середовища. Щороку Волоківська ТГ активно доєднується до відзначення цього важливого дня. Адже довкілля - це всі живі й неживі об'єкти, що природно існують на Землі, все, що нас оточує. Та, на жаль, саме ми, люди, найбільше йому шкодимо: від кинутого на землю папірця до величезних сміттєзвалищ, промислових комплексів, що забруднюють повітря, від зрубаного деревця до знищення лісів. Тому саме ми зобов'язані зробити все, щоб покращувати й зберігати природу. Цьогоріч Волоківська громада заздалегідь розпочала підготовку до акції ,, Дерево-Життя". Ми разом вже зробили багато важливих справ: -(droplet) очистили водні джерела й береги річок від сміттєвих забруднень;  - (sprout) висадили багато нових дерев;  - (flower) посадили велику кількість квітів на території сіл; - (clover) озеленили й облагородили території громади; - (earth) прибрали й очистили кладовища й придорожні ділянки. До акції долучились також наші школярі, які разом з батьками активно саджали дерева, висаджували квіти, прибирали садки, докладали всіх зусиль, щоб наша земля зазеленіла й розцвіла різними барвами. Дякуємо всім небайдужим за те, що були разом з нами, що допомагали й працювали пліч-о-пліч. Лише спільними зусиллями ми збережемо нашу природу.

11:01 28.04.2021

Служба зайнятості

Служба зайнятості

Цьогоріч 11737 осіб скористалися послугами обласної служби зайнятості

10:31 27.04.2021

Новий автобус!

Новий автобус!

23 квітня 2021 року Волоківська ТГ отримала новий шкільний автобус! Адже доступ до навчання має бути не тільки зручним, але й безпечним. Це задекларовано і Верховною Радою, й Кабінетом міністрів України. Для буковинських шкіл закупили автобуси ,,Еталон", виробник саме цього транспорту став переможцем тендерних торгів, які замовив Департаменту освіти та науки Чернівецької ОДА. Завдяки державному інвестуванню в реформу нової української школи  (була отримана освітня субвенція на шкільні автобуси) та співфінансуванню громад було закуплено 10 автобусів. Волоківська громада стала однією з тих, що отримали ключі від новенького ,,Еталону", який зручно й комфортно возитиме наших учнів до школи.

08:27 27.04.2021

Служба зайнятості

Служба зайнятості

У Чернівецькій області реалізовують пілотний проєкт з вивчення попиту та пропозиції на ринку праці

12:04 20.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь