Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

З 1 квітня проведено черговий автоматизований перерахунок пенсій з урахуванням набутого страхового стажу

З 1 квітня проведено черговий автоматизований перерахунок пенсій з урахуванням набутого страхового стажу

Другий рік поспіль органами Пенсійного фонду з 1 квітня без додаткового звернення особи здійснюється перерахунок пенсій на найбільш вигідних умовах тим особам, які на 1 березня року поточного року набули право на проведення перерахунку з урахуванням набутого ними страхового стажу.

15:22 05.04.2019

Українську книжку українській дитині по всьому світу

Українську книжку українській дитині по всьому світу

Адміністрація, бібліотекар школи, учні разом  з класними керівниками Валякузьминської ЗОШ І - ІІ ступенів та Грушівського НВК І - ІІ ступенів із задоволенням долучилися до акції "Українську книжку українській дитині по всьому світу". Метою акції було підтримати українську недільну школу у Франції, де вчяться 380 діток. Велике щастя, що вони туди приходять на вихідних, щоб вивчати українську мову, історію тощо! Дана акція була проведена з  ініціативи Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації.

15:17 05.04.2019

Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс «Левеня» у Валякузьминській ЗОШ

Всеукраїнський учнівський фізичний конкурс «Левеня» у Валякузьминській ЗОШ

У рамках проведення Тижня фізики 03.04.2019 року у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів на виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 07.05.2012 № 553 "Про затвердження Положення про Всеукраїнський фізичний конкурс "Левеня", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 24травня 2012 року за №820/21132 відбувся Конкурс «Левеня». Мета Всеукраїнського учнівського фізичного конкурсу «Левеня» –наукова популяризація та пропедевтика природничо-математичних знань серед учнів, аналізу та запровадження сучасних інноваційних освітніх технологій навчання в Україні. Перевірити свої знання та інтуїцію, помірятися силами з ровесниками, яких об’єднує найцікавіша наука про природу – ФІЗИКА, мали можливість учні 7-9 класів, ті, хто любить думати і спостерігати змагатися і перемагати.

10:18 04.04.2019

Запрошення до участі в ініціативі, орієнтованої на розвиток громад з різноманітним етнічним населенням

Запрошення до участі в ініціативі, орієнтованої на розвиток громад з різноманітним етнічним населенням

У рамках ініціативи «Управління різноманіттям з метою стійкого економічного розвитку» Європейський центр з питань меншин (ЄЦПМ, м. Фленсбург, Німеччина)  і Програма “U-LEAD з Європою”  приймають заявки з Чернівецької, Одеської та Закарпатської областей для участі у тренінгах з розробки проектів. Тренінги будуть спрямовані на перетворення ідей у проектні пропозиції, орієнтовані на соціально-економічний розвиток громад з різноманітним етнічним населенням. Ці тренінги продовжуватимуть серію заходів з розвитку спроможності для представників органів місцевого самоврядування, державної влади та НГО, а також будуть спрямовані на підтримку об’єднаних та необ’єднаних територіальних громад з різноманітним етнічним складом населення.

16:13 02.04.2019

Цікаві весняні канікули у учнів Валякузьминської ЗОШ

Цікаві весняні канікули у учнів Валякузьминської ЗОШ

На весняних канікулах учні Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ст. побували  на краєзнавчій екскурсії на Івано-Франківщину в місто Коломия – відвідали музей Писанки, музей Гуцульщини та село Реваківці – у кінно-спортивний клуб "Буковинська Троя". Там вони мали можливість нагодувати коней.  Організатором даної екскурсії був вчитель географії Мельничук Кристина Тодорівна. Діти були у захваті від побаченого, отримали масу яскравих вражень та гарних спогадів, зарядилися позитивними емоціями!

16:52 01.04.2019

Увага молодь! Хто хоче до Литви?

Увага молодь! Хто хоче до Литви?

Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви. Відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом Литовської Республіки про Раду обмінів молоддю України та Литви та Порядку здійснення обмінів молоддю України та Литви (зі змінами), зареєстрованого у Міністерстві юстиції України від 18 березня 2019 року за № 271/33242, Міністерство молоді та спорту оголошує прийом заявок на участь у конкурсі на реалізацію проектів у рамках здійснення обмінів молоддю України та Литви. На проведення конкурсу проектів цього року у Державному бюджеті України передбачено 1,25 млн. грн.  Нижче у статті ви знайдете всю потрібну інформацію.

14:36 01.04.2019

Увага! Перехід на літній час!

Увага! Перехід на літній час!

Вже в цю неділю, в ніч перед виборами в Україні відбудеться перехід на літній час. Перевести стрілки годинника на годину вперед необхідно в ніч з 30 на 31 березня в 3 години ранку. Таким чином, прокинутися українцям у цей день доведеться на годину раніше. На літній час разом з Україною перейдуть понад 70 країн.

14:39 29.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь