Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Виробники весільної столиці Буковини – не пропустіть таку нагоду!

Виробники весільної столиці Буковини – не пропустіть таку нагоду!

З 4 по 6 листопада 2018 року в київському виставковому центрі «Парковий» відбудеться унікальне в своєму роді захід: третя виставка весільних суконь EXPO Wedding Fashion Ukraine, яке збере під одним дахом кращих українських дизайнерів весільних суконь і покупців з усього світу.

10:53 29.10.2018

SEARA DE CREATIE A ACORDEONISTULUI MIHAI DIACONU

SEARA DE CREATIE A ACORDEONISTULUI MIHAI DIACONU

65 de ani! E mult sau putin? E o varsta infloritoare pentru acei ce sfideaza timpul, ramanand tineri cu sufletul si activi, plini de energie si dragoste pentru vocatia ce le-a intinerit inima pe parcursul acestei perioade, dupa o viata trepidanta, incarcata de succese si frumoase impliniri, demonstrand inca o data ca muzica e vioara sufletului, e tineretea fara batranete. Or, muzica virtuosului acordeonist Mihai DIACONU din romaneasca comuna Voloca pe Derelui, raionul Hliboca,  e ca vinul francez, cu cat e mai vechi, cu atat e mai gustos, dupa cum a constientizat cel mai de frunte gospodar al localitatii – primarul Valentin Hlopina, un mare sustinator al talentelor autentice si nu numai.

10:26 29.10.2018

День визволення України від фашистських загарбників

День визволення України від фашистських загарбників

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі. Є суд історії. Вже майже досконально вивчені всі масштаби цієї згубної війни. Її причини, її наслідки. Перемога. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя. Це не можна описати простими словами. Складні формулювання так само не підійдуть. Не можна висловити те, що відчували наші батьки і діди, матері і бабусі, на очах яких відбувався весь жах однієї з найкривавіших воєн на нашій планеті. Не можна висловити, але ми і не маємо права забути те, що розповідали нам свідки, які так чи інакше брали участь в цьому. Інакше це може повторитися. І ми говоримо: «Ні хто не забутий!», «Ні що не забуто!». Будемо пам’ятати і навчимо своїх нащадків!

08:53 27.10.2018

Шкільний ярмарок у Валякузьминській ЗОШ

Шкільний ярмарок у Валякузьминській ЗОШ

З 22 по 26 жовтня 2018 року у Валякузьминській ЗОШ проходив Тиждень українознавства. Завершальним етапом даного Тижня являється проведений благодійний шкільний ярмарок. Вчитель українознавства Котик Д.І. склала сценарій та організувала хід ярмарку . Вчителі та учні школи надавали посильну допомогу та дуже гарно й артистично виступили. Батькам велика дяка за підтримку наших починань, за взаєморозуміння. Врятує світ краса - Завжди так говорили. Тепер врятує світ лиш доброта, Бо однієї вже краси занадто мало. Тож люди на Землі, Спішіть добро творити, Щоб нам не згинути у морі зла, Щоб кожен міг серед краси прожити У царстві справедливості й добра. Валякузьминський шкільний ярмарок справляє незабутнє враження !!!!

18:41 26.10.2018

У Волоківській ОТГ урочисто відкрили рух по капітально відремонтованому мосту

У Волоківській ОТГ урочисто відкрили рух по капітально відремонтованому мосту

У селі Волока відбулося урочисте відкриття капітально відремонтованого моста через річку Бородач. Міст з’єднує центр села з його віддаленою частиною, на якій розташовано понад двадцять домогосподарств.

13:30 26.10.2018

СВЯТО ОСЕНІ У ДОШКІЛЬНОМУ ПІДРОЗДІЛІ ГРУШІВСЬКОГО НВК

СВЯТО ОСЕНІ У ДОШКІЛЬНОМУ ПІДРОЗДІЛІ ГРУШІВСЬКОГО НВК

Осінь — це дуже гарна пора року. Все навкруги таке барвисте! Як гарно зливаються в одну мелодію її барви. За доброю традицією в дошкільному підрозділі Грушівського НВК у жовтні відзначають свято доброзичливої та щедрої осені. 19 жовтня 2018 року у дошкільному підрозділі нашого закладу відбулося свято осені.

10:45 24.10.2018

Творче хобі як можливість розвитку креативного бізнесу

Творче хобі як можливість розвитку креативного бізнесу

На піднесеному настрої, 23 жовтня у Волоківській ОТГ, в очікувані цікавого, а для когось можливо і корисного пройшов майстер-клас з ліплення з полімерної глини. Захід "Творче хобі як можливість розвитку креативного бізнесу" провела майстриня Таня Порчук.

17:52 23.10.2018

ФК Волока стала третій рік поспіль чемпіоном!

ФК Волока стала третій рік поспіль чемпіоном!

«ФК Волока» стала третій рік поспіль чемпіоном Глибоцького району з футболу та володарем купку ліги чемпіонів районів Чернівецької області з футболу 2018 року!!!  Від усієї громади дакуємо всім футболістам, тренебам, спонсорам, вболівальникам !!! Бажаємо в майбутьньому ще більших досягнень !!!

14:45 23.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь