Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ОПРИЛЮДНЕНО ПЛАНИ ПЕРЕВІРОК-2019

ОПРИЛЮДНЕНО ПЛАНИ ПЕРЕВІРОК-2019

Органи державного нагляду (контролю) щороку визначають перелік суб’єктів господарювання, які підлягають плановим заходам державного нагляду (контролю) у наступному році. Не пізніше 15 жовтня року, що передує плановому,  така інформація має бути оприлюднена.

09:59 23.10.2018

Не пропустіть класну нагоду!

Не пропустіть класну нагоду!

Нагадуємо, 23 жовтня о 12 годині, в приміщенні Волоківської школи відбудеться перший майстер-клас з полімерної глини, який буде проводити творча людина Таня Порчук – власниця дитячої арт-майстерні «Гарбузик». Запрошуємо всіх пізнавати щось нове, цікаве і з користю – навчитися творити гарні речі для себе, для подарунків, або навіть для продажу – розпочати своє маленьке діло! (в межах проекту ЄС M4EG "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання").

11:05 22.10.2018

Тиждень “Захист Вітчизни – гордість України” у Грушівському НВК.

Тиждень “Захист Вітчизни – гордість України” у Грушівському НВК.

     Тематичний тиждень, присвячений захисникам Вітчизни, у Грушівському НВК був  наповнений різноманітними подіями і заходами, метою яких є вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, формування патріотичної свідомості у підростаючого покоління.

10:29 22.10.2018

Тарас Шевченко – постать крізь століття.

Тарас Шевченко – постать крізь століття.

У Волоківській ЗОШ І-ІІІ ступенів урочисто розпочався І етап ІХ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

10:27 22.10.2018

До уваги бізнесу: оформлюємо відносини з найманими працівниками правильно

До уваги бізнесу: оформлюємо відносини з найманими працівниками правильно

Аналізуючи результати перевірок Держпраці щодо дотримання суб’єктами господарювання вимог трудового законодавства, можна побачити, що підприємців штрафують у т.ч. за підміну трудових відносин договорами цивільно-правового характеру.

20:00 20.10.2018

Зроби свою громаду найкращою!

Зроби свою громаду найкращою!

         «Спільними зусиллями» – це гарний девіз якій характеризує будь яку громаду. Саме таким чином співпрацювали Волоківська ЗОШ І-ІІІ ступенів та керівництво Волоцької ОТГ. Дирекція школи: директор Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. Поклітар Георгій Іванович та заступник з НВР Онофрейчук Марія Георгіївна, відгукнулися на прохання голови Волоцької ОТГ Глопіни Валентина Івановича посприяти благоустрою села (в закладах освіти саме зараз заплановані заходи по благоустрою територій прилеглих до шкіл, а також участь у екологічних акціях). 

11:45 20.10.2018

У Волоківській ОТГ засяяла нова Буковинська зіронька

У Волоківській ОТГ засяяла нова Буковинська зіронька

На днях у Глибоцькому районі відбувся районний етап обласного фестивалю дитячої творчості «Буковинська зіронька», де взяли участь найталановитіші діти району. Волоківську ОТГ представляли учениця 9-го класу Волоківської ЗОШ Павленко Олександра та учениця 8-го класу  Валякузьминської ЗОШ Матещук Руслана. Конкурс проходив протягом 2 днів за ніступними номінаціями: «Вокал», «Художнє читання», та «Хореографія». За свої таланти, сумлінну працю та віддачу дівчата були винагородженні: Матещук Руслана - званням «Міс Чарівність», а Олександра Павленко посіла почесне «ІІ місце» у середній віковій категорії.

13:02 19.10.2018

Вже скоро! Перший майстер-клас у нашій громаді!

Вже скоро! Перший майстер-клас у нашій громаді!

Увага всім творчим і креативним, дорослим і малим! 23-го жовтня о 12 годині в приміщені Волоківської ЗОШ пройде безкоштовний майстер-клас, цікавої, творчої особистості Тані Порчук, власниці дитячої арт-майстерні "Гарбузик" (в межах проекту ЄС M4EG "Різні громади - спільні рішення для економічного зростання"). Запрошуємо всіх хто хоче спробувати щось нове - зробити прикраси для себе та в подарунок друзям, або хто хоче свої творчі здібності трансформувати в економічний результат, навчитися а потім і самому створювати красу на продаж і заробляти гроші!

18:47 18.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь