Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Облаштування концертної зали БНТД с. Волока новими кріслами

Облаштування концертної зали БНТД с. Волока новими кріслами

Завершено облаштування концертної зали БНТД с. Волока новими кріслами. Дякуємо всім небайдужим мешканцям с. Волока та с. Грушівка а також народному депутату України Тімішу Григорію Івановичу за підтримку та сподіваємось у подальшому на плідну співпрацю.

12:40 29.05.2018

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ У с. ВОЛОКА.

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО МАЙДАНЧИКА ЗІ ШТУЧНИМ ПОКРИТТЯМ У с. ВОЛОКА.

19 травня 2018 р., у с. Волока відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика зі штучним покриттям для гри у футбол.      У заході взяли участь поважні гості: Народні депутати України Тіміш Григорій Іванович, Амельченко Василь Васильович, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Фіщук Олександр Георгійович, голова Чернівецької обласної ради Мунтян Іван Миколайович, голова районної держаної адміністрації Придій Георгій Васильович, голова районної ради Панчук Петро Володимирович, та інші високоповажні гості.

15:50 21.05.2018

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ПІДНЯТТЯ ПРАПОРІВ У ВОЛОКІВСЬКІЙ ОТГ

УРОЧИСТА ЦЕРЕМОНІЯ ПІДНЯТТЯ ПРАПОРІВ У ВОЛОКІВСЬКІЙ ОТГ

Урочиста церемонія підняття Державного прапору України, прапору Європейського Союзу та прапору села Волока відбулася 19 травня, з нагоди Дня Європи в Україні. Участь в урочистостях взяв голова районної ради Панчук Петро Володимирович, керівники Волоківської ОТГ, директори шкіл та інші високоповажні гості.

15:14 21.05.2018

ОГОЛОШЕННЯ

ОГОЛОШЕННЯ

Волоківська сільська рада запрошує Вас, 19 травня об 11:00 годині взяти участь в урочистостях з нагоди відкриття нового стадіону зі штучним покриттям, у селі Волока по вул. Гагаріна.(на сільському стадіоні)

10:06 18.05.2018

Дорогі жінки, любі наші матері!

Дорогі жінки, любі наші матері!

Кожна друга неділя квітучого травня в українських родинах прославляється вшануванням Матері. Давайте ж привітаємо ту, котра дарувала нам життя, несла свою колискову ніжність і ласку, просить для нас щасливої долі у щирих молитвах. Вона – невичерпне джерело любові і мудрості. Вона любить нас такими, як ми є, незважаючи на вдачі і характери, радіє за наші життєві перемоги і переживає серцем за кожне випробування, послане долею. Низький уклін і щира подяка Вам, наші матері, за ласку, недоспані ночі, переживання і молитви, які допомагають нам в житті, за Ваші терпіння, витримку, мудрість і мужність, з якими Ви, долаючи нинішні негаразди, зберігаєте віру у завтрашній кращий день для своїх рідних і близьких, для нашої країни. Спасибі Вам за підтримку, турботу та розуміння. Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом! Бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра, впевненості в завтрашній день. Нехай тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею. Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

23:09 13.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь