Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ФОРМУЄМО СПІЛЬНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ГРОМАД

ФОРМУЄМО СПІЛЬНІ РІШЕННЯ ДЛЯ ГРОМАД

Ніякі ремонти, обладнання нічого не вартують, якщо немає людей - зацікавлених, ініціативних, готових змінюватися та змінювати світ навколо себе. Є сподівання, що такими будуть адміністратори Центрів економічного зростання громад, які пройшли перший модуль навчання.

14:33 26.09.2018

Зустріч з підприємцями Волоківської ОТГ

Зустріч з підприємцями Волоківської ОТГ

14.09.2018 року в приміщені Волоківської сільської ради провів зустріч з підприємцями Волоківської ОТГ, Петкович Володимир Володимирович– заступник начальника Чернівецької ОДПІ  - начальник Глибоцького відділення Чернівецької ОДПІ  ГУ ДФС у Чернівецькій області, на якій було обговорено про вважливість сплати податків та зборів, з окрема акцизного податку, та про джерела наповнення  бюджету Волоківської ОТГ, Глибоцького району, Чернівецької області.

18:45 20.09.2018

Прийом  громадян Мала Наталія Іванівна - заступник начальника Головного управління пенсійного фонду України в Чернівецькій області

Прийом громадян Мала Наталія Іванівна - заступник начальника Головного управління пенсійного фонду України в Чернівецькій області

20.09.2018 р. з 11:00 до 13:00  в приміщені Волоківської сільської ради ОТГ проведе Прийом  громадян Мала Наталія Іванівна - заступник начальника Головного управління пенсійного фонду України в Чернівецькій області

15:31 18.09.2018

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

В  рамках проекту «Різні громади – спільні рішення для економічного зростання», що фінансується Європейським Союзом та реалізується в рамках ініціативи «Мери за економічне зростання»,  оголошується  конкурс на заміщення вакантної посади адміністратора офісу Центру економічного зростання Волоківської об`єднаної територіальної громади.

12:36 30.07.2018

Управління проектами

Управління проектами

Кафедра управління проектами та безпеки підприємництва факультету фінансів, підприємництва та обліку Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича здійснює набір на підготовку фахівців за магістерським рівнем освіти зі спеціалізації «Управління проектами (Проектний менеджмент)» за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» на базі бакалавра, спеціаліст, магістра будь-яких спеціальностей.

17:01 18.07.2018

День Конституції

День Конституції

Щороку, починаючи 1996-го, 28 червня Україна відзначає День Конституції – єдине свято, яке закріплено в цій самій Конституції. Це – знаковий для українців день, бо в цей день ми, після багатьох років неприйняття і дискусій отримали основоположний документ найвищої юридичної сили.  Бібліотекар філії N13 села Волока в переддень Дня Конституції ознайомила коллектив сільської ради села Волока зісторією Конституції України,презентувала добірку матеріалів та відеоролик.

13:04 27.06.2018

Голос жінки має силу

Голос жінки має силу

Таку назву має  проект,  який реалізується в семи областях України, в т.ч. і в Чернівецькій. У рамках проекту планується багато інформаційно-просвітницьких заходів:

11:06 07.06.2018

Волоківська громада отримала у комунальну власність земельні ділянки сільськогосподарського призначення

Волоківська громада отримала у комунальну власність земельні ділянки сільськогосподарського призначення

Головне управління Держгеокадастру у Чернівецькій області активно підтримує позицію уряду щодо проведення децентралізації земельних відносин та забезпечує передачу земель із державної у комунальну власність об’єднаних територіальних громад.

17:27 30.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь