Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Закінчення Зимових Свят

Закінчення Зимових Свят

  28 січня у селі Волока відмічалось закінчення Зимових Свят, яке проходило у центрі села. Мешканцями села та працівниками Волоківської сільської ради на чолі з сільським головою було порізано свиню, якою потім пригостили всіх бажаючих. Гаряче вино та жива народна музика стали запорукою хорошої атмосфери та настрою цього дня.

12:19 29.01.2018

день Святого Миколая

день Святого Миколая

Надзвичайно душевне свято організували вчителі Валякузьминської ЗОШ разом із бібліотекарем села Меус В.Г. В день Святого Миколая. Учні 6 класу показали виставу, яку із захопленням дивились школярі. Учні 2 класу отримали в подарунок книжечки від бібліотекаря,  а всі інші учні молодшої ланки солодкі подарунки від старшокласників

17:17 21.12.2017

Здоровим бути модно

Здоровим бути модно

28 вересня 2017 року до Волоківської ЗОШ завітали з лекцією "Здоровим бути модно"  Юдицький Сергій Веніамінович –  дитячий лікар – інфекціоніст обласного центру профілактики та боротьби зі Снідом, та Турецький Василь Вікторович – інспектор сектору ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області, капітан поліції.

18:30 29.09.2017

Святкування свята "Дня дошкілля"

Святкування свята "Дня дошкілля"

Дошкільний вік- один з найбільш відповідальних і важливих періодів у житті підростаючого покоління.В дитячому садку формуються основи світосприйняття , здоров'я дитини, любові до природи, навколишнього світу, любові до рідної Батьківщини - України.

16:11 29.09.2017

21 ВЕРЕСНЯ НА РІЗДВО ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ У ВОЛОКІВСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СВЯТКУВАЛИ «ДЕНЬ ВРОЖАЮ».

21 ВЕРЕСНЯ НА РІЗДВО ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ У ВОЛОКІВСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ СВЯТКУВАЛИ «ДЕНЬ ВРОЖАЮ».

Таке особливе свято було організоване у Волоківській об’єднаній територіальній громаді до якої окрім села Волока входить також Валя Кузьмина та Грушівка вже втретє. Було приємно бачити на даному заході таку велику кількість школярів, яких супроводжували батьки, молодь та людей похилого віку. Школярі влаштували ярмарок, на якому продавали власноруч приготовлені страви, картини вишиті бісером, малюнки намальовані акварельними фарбами, і навіть дерев'яний настінний годинник. Відвідавши захід, можна повністю погодитись зі словами голови ОТГ Валентина Глопіни, що свято вдалося. Також у громаді багато художніх колективів, які діють на базі будинку культури, і всі вони виступали на святі. Голова громади Валентин Глопіна відзначив: «До цьогорічного свята були залучені абсолютно всі установи громади: Волоківська школа, Грушівський НВК, Валя Кузьминська школа, сільська рада, священики. До свята за рахунок коштів громади було відремонтовано приміщення будинку культури. З цієї точки зору я вдячний процесові децентралізації, оскільки за останні 20 років ніякого ремонту в приміщенні не проводилось, а за цей рік ми здійснили чудовий ремонт. Хотілося б висловити слова подяки всім учасникам даного заходу та запевнити всіх, що традиції громади ми будемо розвивати, виховувати та передавати молодому поколінню».

15:01 22.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь