Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ПРАВОВА АБЕТКА: Штрафи за порушення роботодавцем трудового законодавства у 2020 році

ПРАВОВА АБЕТКА: Штрафи за порушення роботодавцем трудового законодавства у 2020 році

Трудові відносини роботодавця та працівника розпочинаються з моменту підписання трудового договору, який оформляється відповідним наказом чи розпорядженням та повідомленням податкової інспекції про прийняття працівника на роботу.

16:16 21.01.2020

Що означає процес децентралізації?

Що означає процес децентралізації?

Що означає процес децентралізації? Це коли влада працює спільно з підприємцями громади. Завдяки такої співпраці Волоківська сільська рада спільно з релігійною організацією "Cuvântul vie?ii" було встановлено нову сучасну зупинку в селі Волока,по вулиці Федьковича. Волоківська сільська рада щиро дякує за зусилля та співпрацю.

15:04 15.01.2020

У НОВИЙ РІК З НОВИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ!

У НОВИЙ РІК З НОВИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ!

Напередодні Нового Року підприємці у сфері весільної індустрії Волоківської ОТГ отримали обладнання для розвитку навчально-маркетингової кооперативної спілки на базі ГО "Скарби Буковини", а саме сучасне обладнання для фотостудії та навчальної майстерні для покращення навиків у сфері виробництва та просування власної продукції.

10:26 10.01.2020

Увага! З 1 січня 2020 року зміняться рахунки для сплати податків

Увага! З 1 січня 2020 року зміняться рахунки для сплати податків

ДПС повідомляє, що з 1 січня 2020 року у зв’язку з тим, що Державною казначейською службою України з початку 2020 року рахунки для сплати податків і зборів  будуть відкриті відповідно до Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі, затвердженого наказом Мінфіну №1203, змінюються реквізити бюджетних рахунків.

14:26 10.12.2019

Від  Зернини до Хлібини

Від  Зернини до Хлібини

З давніх-давен ведеться на Україні, що хліб у хаті-то багатство, сіль-гостинність,щирість. Але хліб, до нашого столу не приходить просто так, для цього багато людей працює. Саме, на Занятті з Народознавства, вихованці Волокывського ДНЗ дізналися про шлях Хліба: "Від  Зернини до Хлібини", ознайомилися з давніми традиціями випікання  Калача, за рецептом працьовитих господинь села Волока. Честь і слава Хліборобам. Що живуть в моїм селі. Хлібороби хліб нам роблять. Знаємо про це ми всі.

15:44 09.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь