Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Вітаємо з перемогою юних спортсменів

Вітаємо з перемогою юних спортсменів

13 жовтня поблизу лісового масиву с.Червона Діброва відбулися змагання зі спортивного орієнтування серед школярів Глибоцького району “Буковинське віче - 2019” на яких команда учнів Грушівського НВК посіла почесне ІІ місце серед ЗЗСО І-ІІ ст. Керівник команди - вчитель фізичного виховання Вільчак Д.Д. Вітаємо юних спортсменів з перемогою!

11:45 16.10.2019

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРОПОНУЄ ДВОРІЧНИЙ МОРАТОРІЙ НА ПЕРЕВІРКИ ФОП

ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРОПОНУЄ ДВОРІЧНИЙ МОРАТОРІЙ НА ПЕРЕВІРКИ ФОП

Президент України Володимир Зеленський ініціює запровадження мораторію на перевірки фізичних осіб – підприємців (ФОП) усіх категорій, крім «ризикових», терміном на два роки. Таким чином Глава держави відгукнувся на заклики представників малого бізнесу, які вийшли з протестами проти законів «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі і послуг» та «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг», що запроваджують електронний чек.

10:43 16.10.2019

ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ – СЛАВА, ГОРДІСТЬ, МІЦЬ КРАЇНИ!

ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ – СЛАВА, ГОРДІСТЬ, МІЦЬ КРАЇНИ!

Протягом 07.10.19 – 11.10.19 у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов Тиждень козацької слави, в рамках якого було проведено ряд заходів патріотичного спрямування. Також було відсвятковано День захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці, яка з давніх-давен вважалася захисницею українських козаків.

16:32 15.10.2019

Заходи до Дня захисника України у  Грушівському НВК І-ІІ ст

Заходи до Дня захисника України у Грушівському НВК І-ІІ ст

З 9 по 11 жовтня 2019 року у Грушівському НВК І-ІІ ст. проходили заходи з нагоди відзначення Дня захисника України, метою яких є виховання нашої молоді в дусі військових традицій країни, формування патріотичної свідомості, формування і розвиток мотивації, спрямованої на підготовку до захисту держави і служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях.

15:35 15.10.2019

День захисника України у Валякузьминській школі

День захисника України у Валякузьминській школі

На передддень 14 жовтня – Дня захисника України, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії (УПА), Дня святої Покрови Пресвятої Богородиці – у Валякузьминській школі було проведено Єдиний урок «Слава героям України!», години спілкування , вікторини метою якого стало формування в учнів розуміння понять «єдність», «цілісність», «незалежність», «герой», «патріот», «захисник», плекання громадянських якостей, почуття щирої поваги і вдячності до захисників Вітчизни усіх поколінь та історичних віх.

15:15 15.10.2019

В Україні готуються скасувати трудові книжки: названі ризики для працівників

В Україні готуються скасувати трудові книжки: названі ризики для працівників

Кабмін почав працювати над проектами документів, які скасують обов'язковість трудових книжок. Про це повідомив Міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет. При наймі на роботу не треба буде подавати роботодавцю свою трудову книжку, а роботодавцям не потрібно її перевіряти або зберігати. Дані про трудовий стаж усіх українців з 2000 року є в електронних реєстрах і саме ці дані використовуються для розрахунку пенсій або інших соцвиплат.

15:23 11.10.2019

Як перевірити номер свого рахунку IBAN

Як перевірити номер свого рахунку IBAN

Банки присвоїли нові номери рахунків за міжнародним стандартом IBAN всім приватним клієнтам.  Для України IBAN буде складатися з 29 літер і цифр: перші 10 знаків - це код країни і код банку, останні 19 - номер рахунку клієнта банку. По першим двом літерам можна буде одразу розпізнати країну-учасника - Україна (UA), а за допомогою контрольного розряду - забезпечити унікальну перевірку рахунку клієнта на коректність. При цьому чинний номер аналітичного обліку залишається незмінним. Читайте в статті, як дізнатися реквізити нового рахунку.

14:43 11.10.2019

З 1 жовтня змінюються номери рахунків для сплати податків

З 1 жовтня змінюються номери рахунків для сплати податків

Податківці нагадали, що з 1 жовтня Казначейство розпочало перехід на міжнародні номери рахунків при обслуговуванні бюджетів за доходами. Це означає, що з 1 жовтня 2019 реквізити бюджетних рахунків для сплати податків і зборів змінюють відповідно до вимог стандарту ІВАN.

13:40 11.10.2019

Як і коли почне працювати єдиний рахунок для сплати податків

Як і коли почне працювати єдиний рахунок для сплати податків

Верховна Рада 4 жовтня прийняла в другому читанні і в цілому закони про введення єдиного рахунку для сплати податків і зборів (проекти № 1049 та № 1051), які запроваджують єдиний рахунок для сплати податків і зборів та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Міністерство фінансів України повідомляє, що рахунки запрацюють з 1 січня 2021 року. Єдиний рахунок - це рахунок Державної податкової служби (ДПС), відкритий у Казначействі, який платник податків може використовувати для сплати податків і зборів, адміністрування яких контролює Податкова. Про переваги єдиного рахунку та як його відкрити читайте далі.

15:23 10.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь