Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

День протидії торгівлі людьми у Грушівському НВК

День протидії торгівлі людьми у Грушівському НВК

18 жовтня відзначається Європейський день боротьби з торгівлею людьми, який був започаткований 2007 року Європейським Парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, – особливо жінками та дітьми, – небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні. У Грушівському НВК І-ІІ було проведено ряд заходів відповідно до плану роботи закладу та методичних рекомендацій на поточний навчальний рік.

09:47 22.10.2019

Подивіться на свій бізнес очима податківців

Подивіться на свій бізнес очима податківців

Все, що вам необхідно знати про податки, нараховані державою на ваш бізнес, суми сплат, можливі борги, штрафи або переплати відтепер доступно у новому сервісі ЛІГА:ЗАКОН. Читайте далі про новий цікавий сервіс.

15:30 21.10.2019

До чого готуватися ФОПам: головні нововведення законів про РРО

До чого готуватися ФОПам: головні нововведення законів про РРО

Закони про касові апарати для ФОП і про "кешбек" вже офіційно опубліковано в «Голосі України», але почнуть діяти через півроку, за винятком окремих норм, що стосуються, зокрема, найменування контролюючого органу (Державна податкова служба), які набули чинності 20 жовтня і щодо застосування механізму кешбек - з 1 жовтня 2020 року, а також збільшення річного ліміту для ФОП другої групи - з 1 січня 2021 року. Читайте далі про те які нововведення очікують підприємців, хто саме зобов'язаний використовувати РРО (Реєстратор розрахункових операцій), зміни у звітності для ФОП, механізм "кешбек", та про які штрафи загрожують ФОП-ам.

14:22 21.10.2019

Доплата до пенсії: хто і як може отримати

Доплата до пенсії: хто і як може отримати

За кожний рік страхового стажу понад 35 років чоловікам і 30 років жінкам пенсія за віком збільшується на 1% розміру пенсії. Це передбачено статтею 28 Закону «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування». При цьому доплата не може перевищувати 1% мінімального розміру пенсії за віком, а понаднормовий страховий стаж не може бути обмежений.

13:51 21.10.2019

Увага! Менінгіт у місті Чернівці!

Увага! Менінгіт у місті Чернівці!

Як розпізнати менінгіт – хворобу, яка вбиває підступно і швидко. Часто вона має стрімкий перебіг, спричиняє інвалідизацію при видужанні. До того ж менінгококова інфекція викликає епідемічні спалахи, активно поширюється. Тому важливо нагадати батькам, які симптоми мають насторожити їх у першу чергу

16:13 18.10.2019

Довідки Пенсійного фонду можна отримувати та перевіряти через веб-портал

Довідки Пенсійного фонду можна отримувати та перевіряти через веб-портал

ПФУ роз'яснив, які довідки можна отримати на веб-порталі електронних послуг Фонду. Сервіс на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України дає можливість отримати довідки, достовірність яких підтверджується QR-кодом.  Покроковий алгоритм дій для їх отримання читайте далі.

14:15 18.10.2019

Увага! Цікава нагода для учнів старше 14 років

Увага! Цікава нагода для учнів старше 14 років

Учням пропонують випробувати свої бізнес-ідеї на міжнародному конкурсі. Благодійний фонд ІСЕРР запрошує учнів від 14 років взяти участь у конкурсі з молодіжного підприємництва Diamond Challenge for High School Entrepreneurs. Зареєструватись на конкурс можна до 8 січня 2020 року за цим посиланням.

11:05 17.10.2019

Держгеокадастр розпочав наповнення Публічної кадастрової карти

Держгеокадастр розпочав наповнення Публічної кадастрової карти

Держгеокадастр на виконання доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука щодо розробки єдиної інтегрованої системи державних кадастрів, яка буде містити інформацію про природні ресурси країни, розпочав наповнення Публічної кадастрової карти новими шарами. Про це повідомляє прес-служба Держгеокадастру. Зокрема, додано окремі інформаційні шари «Незареєстровані землі», «Ліси», «Природно-заповідний фонд».

10:53 17.10.2019

Увага! Для учнів проводять конкурс короткометражок – можна виграти 20 000 гривень

Увага! Для учнів проводять конкурс короткометражок – можна виграти 20 000 гривень

Четвертий конкурс дитячих фільмів Чілдрен Кінофест почав приймати короткометражки дітей віком 7-14 років. Подати свою роботу можна до 26 квітня 2020 року включно за цим посиланням. На конкурс приймають фільми тривалістю від 1 до 8 хвилин. Жанрових і тематичних обмежень немає.

10:02 17.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь