Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Святковий захід до Міжнародного дня працівників освіти

Святковий захід до Міжнародного дня працівників освіти

4 жовтня у Будинку Культури пройшло святкування до дня вчителя на якому були присутні вчителі що зараз працюють а також ті що на заслуженому відпочинку. До свята готувалися всі учні шкіл Волока, Грушівка та Валя-Кузьмина. Учні закладів зі сцени привітали всіх вчителів зі святом, подарувавши присутнім музичні подарунки та неймовірні слова про педагогів. Атмосфера цього свята для всіх працівників освіти була насправді теплою та дружньою. Бажаємо всім вчителям наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах!

11:11 07.10.2019

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ! ЗАСТОСОВУЙТЕ НОВІ РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ПОДАТКІВ І ЗБОРІВ ТА ЄСВ

ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ! ЗАСТОСОВУЙТЕ НОВІ РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ПОДАТКІВ І ЗБОРІВ ТА ЄСВ

Головне управління ДПС у Чернівецькій області просить розмістити інформаційні матеріали       ДО УВАГИ ПЛАТНИКІВ! ЗАСТОСОВУЙТЕ НОВІ РАХУНКИ ДЛЯ СПЛАТИ ПОДАТКІВ І ЗБОРІВ ТА ЄСВ Головне управління ДПС у Чернівецькій області нагадує про заміну діючих рахунків для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відповідно до вимог стандарту IBAN (29 літерно-цифрових символів) із збереженням довжини номера рахунку аналітичного обліку – не більше 14 цифрових символів.

11:12 04.10.2019

До уваги місцевим підприємцям

До уваги місцевим підприємцям

Вашій увазі представляється матеріал “Експорт одягу до Європейського Союзу. Гід для українських підприємців”. Гід ознайомить вас з характеристиками ринку одягу ЄС і тенденціями його розвитку, розповість про обов’язкові та добровільні вимоги до одягу, ключові канали реалізації продукції. А також перспективні сегменти ринку. Гід містить велику кількість практичних порад щодо знаходження партнерів на ринку ЄС та особливостей ведення бізнесу з ними, а також детальний опис досвіду української компанії-експортера виробів жіночого трикотажу.

10:34 04.10.2019

Прийом громадян заступником голови районної державної адміністрації Лопуляком І.К.

Прийом громадян заступником голови районної державної адміністрації Лопуляком І.К.

Шановні мешканці села Волока, Волоківська сільська рада доводить до Вашого відома, що   04.10.2019 р. в приміщенні сільської ради о 11:00 буде проводитись прийом громадян заступником голови районної державної адміністрації Лопуляком І.К.

09:41 04.10.2019

З Днем Вчителя!

З Днем Вчителя!

Дорогі вчителі! Прийміть щирі вітання з професійним святом з Днем вчителя! Немає завдання більш благородного, ніж давати людям знання, готувати їх до життя в суспільстві. Адже найкраща професія на землі, найвідповідальніша і найнеобхідніша для суспільства - Вчитель. Всім, що становить самі основи цивілізації, людство зобов'язане людям, які непросто володіють знаннями, але можуть донести ці знання до своїх учнів. Кожен проведений вами урок - це маленьке життя, завжди цікаве та пізнавальне, яке проходить на одному диханні. Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і милою приємністю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитесь з дітьми. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Ви здійснюєте зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях. Дякуємо вам за все! І в цей золотий осінній день ми вам бажаємо завжди залишатися на тій педагогічної вершині, якої ви досягли, і вище якої не буває. Нехай вас цінують не тільки вдячні учні, а й керівництво. У цей святковий день від усього серця бажаємо вам доброго здоров'я, сімейного благополуччя, щастя та успіхів у всіх справах і починаннях!

08:55 04.10.2019

Увага! Цікавий пізнавальний курс «Безпечність харчових продуктів» на порталі Prometheus

Увага! Цікавий пізнавальний курс «Безпечність харчових продуктів» на порталі Prometheus

Що таке нове харчове законодавство України? Що воно дає бізнесу та споживачам? Хто такі оператори ринку? Що таке простежуваність у харчовому законодавстві? Що таке НАССР та як його правильно читати? Коли і хто має впровадити процедури, засновані на принципах НАССР? Чому гігієнічні вимоги є настільки важливими? Якщо вас цікавлять такі питання, то ви маєте можливість отримати відповіді на них. До вашої уваги курс Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач.

09:42 03.10.2019

Математика для Роздрібної Торгівлі. Або які показники рахувати незалежній крамниці.

Математика для Роздрібної Торгівлі. Або які показники рахувати незалежній крамниці.

Неодноразово в діяльності незалежного підприємця трапляються ситуації, коли приходиться рухатися «навмання у сутінках», а хотілось би «засвітити свічку», чи принаймні добру пораду, на що орієнтуватись аби рухатись далі. Коли відсутній досвід (немає «колекції» бізнес-синців та падінь), а зсередини переповнюють емоції, бо ж «хочеться створити таке, якого ще ніхто…», – в такому стані легко припуститись помилок і, наприклад, підписати договір оренди, який щомісяця буде тільки з’їдати всі ваші старання. Або триматись за нерозпродані, проте такі улюблені вироби минулих сезонів, і не додавати трендових новинок в очікуванні, що колись все розпродасться. В цій статті знайдете всі необхідні орієнтири, як для тих, хто тільки запускає свою незалежну крамницю, так і для тих, хто шукає шляхи для подальшого її розвитку. Рахуйте, думайте, дійте.

09:06 03.10.2019

Як отримати довідку про відсутність заборгованості

Як отримати довідку про відсутність заборгованості

Довідку про відсутність податкової заборгованості можна отримати в паперовому та електронному вигляді. У Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області нагадують платникам податків,  довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів і платежів до бюджету, що контролюються органами державної податкової служби (далі - Довідка), видається за основним місцем обліку платника податків, який звертається за наданням послуги, безоплатно на підставі заяви про видачу довідки.

08:41 03.10.2019

У Чернівцях хочуть заборонити поліетиленові пакети

У Чернівцях хочуть заборонити поліетиленові пакети

У Чернівцях магазинам та іншим суб’єктам господарювання у сфері торгівлі та послуг хочуть обмежити використання одноразових поліетиленових пакетів. Відповідний проект рішення 30 вересня зареєстрував депутат міськради від фракції "Батьківщина" Тарас Бабух. Згідно з проектом документу, в місті планують обмежити використання біологічних полімерних чи паперових пакетів, а також багаторазових торбин.

14:44 02.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь