Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Увага, конкурс!

Увага, конкурс!

ЧИ ПРИЄМНО ЖИТИ, ПРАЦЮВАТИ ТА ІНВЕСТУВАТИ В ГРОМАДУ-НЕЧУПАРУ? Відповідь очевидна.

09:24 22.04.2019

Тиждень історії у Грушівському НВК

Тиждень історії у Грушівському НВК

Відповідно до річного плану роботи Грушівського НВК з 15 квітня по 19 квітня 2019 року у закладі проведений Тиждень історії. Вчителем історії Вільчаком Д.Д. та заступником директора з ВР Зінкевич Д.В. були сплановані заходи Тижня, підготовлені цікаві різноманітні завдання, під час проведення використовувалися різні форми і методи роботи.

09:27 19.04.2019

Добро починається з тебе!

Добро починається з тебе!

«Добро починається з тебе» під таким девізом пройшов цей тиждень у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. під час якого була проведена 14 акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», у якій взяли участь і учні нашої школи. Зібрані кошти будуть переведені на рахунок благодійного фонду для закупівлі кардіологічного обладнання у дитячі лікарні Чернівецької області. Кожного дня ми прокидаємося і дякуємо Богові за цей прекрасний день. Ми повинні бути добрими, чуйними до інших, допомагати при можливості, любити ближніх своїх, як самих себе. Наші дітки постаралися донести цю любов із свого серця до сердечок дітей, які потребують їхньої підтримки та допомоги. Сподіваємося, що наш маленький благодійний внесок допоможе комусь, і тоді «дитяче серденько буде жити!».

09:25 19.04.2019

УВАГА! Конкурс Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» посади дерево!

УВАГА! Конкурс Проекту ДТЕК «Енергоефективні школи: нова генерація» посади дерево!

А чи знали ви, що 4 дорослих дерева за добу віддають в атмосферу стільки кисню, що його вистачає для дихання однієї людини? Все більше людей цікавляться Конкурсом «Посади дерево», а також самостійно організовуються і висаджують кущі та дерева, щоб оздоровити «зелені легені» нашої планети. Ми вирішили підтримати таку корисну ініціативу та продовжити проведення Конкурсу. Конкурс триватиме до 31 травня 2019 р. Процедура розповсюдження фото у рамках Конкурсу «Посади дерево» через соціальні мережі:

10:32 18.04.2019

Заяву на реєстрацію земельної ділянки відтепер можна буде подати в електронному вигляді

Заяву на реєстрацію земельної ділянки відтепер можна буде подати в електронному вигляді

Уряд постановою від 18.07.2018 р. №710 вніс зміни до Порядку ведення Державного земельного кадастру, затвердженого Постановою №1051. Зокрема, поліпшено правове регулювання у сфері ведення Державного земельного кадастру у частині запровадження удосконаленого механізму надання адміністративних послуг, зокрема щодо реєстрації заяви про здійснення державної реєстрації земельної ділянки сертифікованими інженерами-землевпорядниками в електронній формі із застосуванням веб-технологій, з використанням особистого електронного цифрового підпису. Відтепер фізичні та юридичні особи, які бажають зареєструвати земельну ділянку, отримують можливість подати відповідну заяву та необхідну документацію через розробника такої документації, тобто сертифікованого інженера-землевпорядника.

10:03 18.04.2019

Волоківська сільська рада закупила будівельні матеріали

Волоківська сільська рада закупила будівельні матеріали

У 2019 році Волоківська сільська рада закупила будівельні матеріали (шпаклівки, грунтівки, лаки, фарби, клей, водоемульсію та богато чого іншого) для проведення поточного ремонту в школах с.Волока та с. Валя Кузьмина, Грушівському НВК, садочках с.Волока та с. Валя Кузьмин.

11:14 17.04.2019

Увага! Стартує IV Всеукраїнський конкурс Неймовірні села України 2019

Увага! Стартує IV Всеукраїнський конкурс Неймовірні села України 2019

Онлайн-ресурс AgroPortal.ua оголошує про старт IV Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2019». Конкурс проходитиме за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України, Посольства Королівства Нідерланди в Україні, компанії «Бейкер Тіллі Україна», Освітнього проекту «Агрокебети», журналу Agroexpert. Мета проекту: сприяти взаємодії дрібного і середнього бізнесу та органів місцевого самоврядування на селі для підтримки розвитку сільських територій та громад, популяризувати життя в селі, нагадати про історико-культурну спадщину українського села.

10:05 17.04.2019

ВІЦЕ-ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ ГЕННАДІЙ ЗУБКО ВІДВІДАВ ВОЛОКІВСЬКУ ОТГ.

ВІЦЕ-ПРЕМ’ЄР-МІНІСТР УКРАЇНИ ГЕННАДІЙ ЗУБКО ВІДВІДАВ ВОЛОКІВСЬКУ ОТГ.

Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко відвідав Волоківську ОТГ. Саме тут нещодавно відкрили новий дитячий садочок, будівництво якого розпочали відразу ж після об'єднання громади. Щойно село Валя Кузьмина увійшло до Волоківської громади, що одна із перших утворилась на Буковині, як тут почали втілювати проект будівництва нового корпусу садка, поруч з діючим приміщенням. На будівництво сучасного приміщення у громаді виділили 6 мільйонів гривень. "Процес децентралізації вчить нас планувати. Тому ми вже працюємо над тим, щоб так само оновити і нашу школу. Вже працює ЦНАП, який надає 8 з 11-ти можливих послуг" - розповів міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Валентин Глопіна, голова Волоківської ОТГ.  В той же час в ОТГ кажуть, основна проблема наразі - це брак кадрів. Не вистачає професійних людей, аби втілювати все задумане в життя. Та й роботи є чимало.  "Ми маємо привести до ладу інфраструктуру. Сором, коли на початку децентралізації ми побачили, що 80 % амбулаторій та фапів не мають водопостачання,а їхні вбиральні були на вулиці. Тепер це змінилось" - зауважує Геннадій Зубко.

18:21 16.04.2019

Знайомство з традиціями писанкарства у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Знайомство з традиціями писанкарства у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Писанкарство - старовинне мистецтво наших предків. У давнину писанка була оберегом. Сьогодні вивчення писанкарства важливе для збереження наших коренів, нашого духовного спадку, продовження традицій наших предків. Наперед Великоднього свята у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст. за сприяння педагога-організатора та всіх бажаючих учнів школи 12 квітня проводився майстерклас по розпису писанок та крашанок. Діти дізналися про те, які є види писанок за способом виготовлення, які інструменти та матеріали потрібні для виготовлення писанки, що означають писанкові візерунки. Також учні дізналися про різну техніку виконання пасхальних яєць, а саме:

15:32 15.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь