Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Тиждень Землі у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Тиждень Землі у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст.

22 квітня на планеті відмічався Міжнародний День Землі, покликаний об'єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі й захисті. Міжнародний день Землі – свято чистої Води, Землі і Повітря. Цей тиждень у  Волоківській школі пройшов під девізом «Земля у нас одна». За своїм змістом і спрямуванням всі виховні заходи, які були проведені в рамках цього тижня, були дуже різними та цікавими. Був проведений конкурс малюнків на тему: «Наша прекрасна Земля». Учні початкових класів підготували прекрасні малюнки до дня Землі. Також для початкових класів були організовані екскурсії по рідному селу. 

14:32 25.04.2019

День Чорнобильської трагедії у Грушівському НВК

День Чорнобильської трагедії у Грушівському НВК

Була тиха квітнева ніч 1986 року. Тривожна і тиха, непроглядна і ясна, повна чарівних невловимих звуків, щира на кольори і запахи, повна чар і зоряного блиску у небесній високості та в глибинах сонної ріки. І враз запалало небо. Страшний вибух сколихнув повітря, заспану діброву, розбив сонне дзеркало води... Чорнобильська катастрофа… З метою вшанування пам’яті постраждалих від Чорнобильської катастрофи та належного відзначення 33-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС з 22-25 квітня 2019 року в Грушівському НВК були проведені наступні заходи:

14:12 25.04.2019

Семінар  про маркетинг та брендинг територій

Семінар про маркетинг та брендинг територій

23 квітня, за ініціативи завкафедрою маркетингу ЧНУ Ірини Буднікевич для представників ОТГ - членів асоціації "Агенція розвитку громад Буковини" було проведено інформаційний семінар, в ході якого проаналізовано важливість якісного підходу до проведення SWOT-аналізу, правильного обґрунтованого вибору основних чинників, які впливають на становище громади та, відповідно, на можливості чи загрози подальшого розвитку громади. Говорили також про брендинг території та його місце в просуванні та розвитку громади. В ході роботи напрацювали корисні ідеї для подальшої співпраці.

19:18 24.04.2019

Терміни сплати  ЄСВ: запитували – відповідаємо

Терміни сплати ЄСВ: запитували – відповідаємо

Порядок нарахування та сплати єдиного соціального внеску регламентується Законом України «Про збір та облік єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (із змінами та доповненнями). На його виконання розроблено та затверджено наказом Міністерства фінансів України від 20.04.2015року №449 Інструкцію.

16:40 24.04.2019

ТЕРМІН ПОДАЧІ ДЕКЛАРАЦІЇ ПРО МАЙНОВИЙ СТАН І ДОХОДИ ЗА 2018 РІК –  2 ТРАВНЯ 2019 РОКУ

ТЕРМІН ПОДАЧІ ДЕКЛАРАЦІЇ ПРО МАЙНОВИЙ СТАН І ДОХОДИ ЗА 2018 РІК – 2 ТРАВНЯ 2019 РОКУ

Якщо фізична особа, яка не зареєстрована підприємцем, отримувала у 2018 році доходи, крім заробітної плати за основним місцем роботи, вона зобовязана задекларувати свої доходи та надати податкову декларацію в органи ДФС за місцем реєстрації.

16:38 24.04.2019

Благодійна акція «Серце до серця» у Грушівському НВК

Благодійна акція «Серце до серця» у Грушівському НВК

«Серце до серця» — доброчинна акція Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця", що проходить кожного року, навесні, починаючи з 2006 р.  Метою акції є збір коштів для закупівлі обладнання для дитячих медичних закладів. Суспільний збір коштів здійснювався на допомогу  дітям з вадами слуху та зору, дітям хворим на цукровий діабет, недоношеним новонародженим, а також на придбання обладнання для надання невідкладної допомоги дітям.

16:16 24.04.2019

Міжнародний День Землі у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Міжнародний День Землі у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Свято «День Землі» проводиться з метою привернути увагу якомога більшої кількості людей до проблем нашого спільного дому – планети Земля, це день, коли варто задуматися над тим, що може зробити людина у вирішенні екологічних проблем, як побороти у людей байдужість, коли засмічують наше довкілля.

17:56 23.04.2019

Увага для учнів та молоді!!! «НАУКОВИЙ ПІКНІК З МАРІЄЮ КЮРІ». У ЧЕРНІВЦЯХ ПРОВЕДУТЬ ФЕСТИВАЛЬ, ЩО ПОПУЛЯРИЗУЄ НАУКУ

Увага для учнів та молоді!!! «НАУКОВИЙ ПІКНІК З МАРІЄЮ КЮРІ». У ЧЕРНІВЦЯХ ПРОВЕДУТЬ ФЕСТИВАЛЬ, ЩО ПОПУЛЯРИЗУЄ НАУКУ

26 травня у Чернівцях проведуть ІІ Науковий пікнік на тему: «Науковий пікнік з Марією Кюрі». Початок о 12:00 на Соборній площі. Усі охочі розкриватимуть для себе таємниці фізики, хімії, біології, ІТ та інших сфер науки. Проект «Scientific Fun – Наукові пікніки в Україні» – це інтерактивні експерименти для жителів різних міст України з метою популяризації науки серед молоді. У рамках заходу відбудуться фестиваль, лекції, стажування учнів шкіл студентами університетів. А також проведуть конкурси, квести, розіграші.

09:34 23.04.2019

БУКОВИНЦЯМ ПОКАЗАЛИ, ЯК У РУМУНІЇ ПІДПРИЄМЦІ СПІВПРАЦЮЮТЬ ІЗ ВЛАДОЮ

БУКОВИНЦЯМ ПОКАЗАЛИ, ЯК У РУМУНІЇ ПІДПРИЄМЦІ СПІВПРАЦЮЮТЬ ІЗ ВЛАДОЮ

Представникам ОТГ провели екскурсію Ботошанським бізнес-інкубатором. 18-19 квітня в Румунії (м. Ботошани) проходив румуно-український економічний форум. Упродовж двох днів представники чернівецьких громад обговорювали питання розвитку економічних відносин між м. Ботошанами та Чернівецькою областю. Участь у конференції взяли представники таких ОТГ Буковини: Вашківецької (Вижницького району), Вашківецької (Сокирянського району), Сокирянської, Мамаївської, Мамализької, Сторожинецької, Волоківської, Глибоцької, Недобоївської, Cелятинської та Герцаївської.

18:37 22.04.2019

22 квітня – Міжнародний день Землі

22 квітня – Міжнародний день Землі

Щорічно, 22 квітня люди по всій планеті відзначають День Землі. Цей день став загальнолюдським символічним святом любові та турботи за наш спільний дім. Саме 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять різні яскраві і в той же час корисні заходи, спрямовані на те, щоб у світі стало більше чистоти і відповідальності.

15:18 22.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь