Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Вдячні за мирне небо...

Вдячні за мирне небо...

8 травня учні Валякузьминської ЗОШ І-ІІ ст. спільно із завідуючим будинку культури села Лекою С. І., бібліотекарем Меус В. Г., педагогом-організатором Загарюк-Дамян К.С., музикантами школи Смирновим Ю.М., Смирновою Л. В. та класними керівниками провели ряд заходів. Метою якого було: виховувати у дітей почуття патріотизму, поважне відношення до історичної пам’яті свого народу, моральну культуру учнів, розвивати здатність відчувати, співпереживати, вміння слухати оточуючих. Під час тематичної лінійки педагог-організатор розповіла про важкі часи війни, незабутній подвиг солдат, які ціною свого життя врятували світ від фашизму, про нелегке життя в тилу. На жаль , не залишилося живих ветеранів війни в нашому селі. Учні провели Ходу пам`яті під гаслом: «Ніхто не забутий, ніщо не забуте», під час якої вони тримали в руках портрети наших ветеранів та виконували пісні до Дня Перемоги.

10:04 10.05.2019

Відзначення Дня пам'яті та примирення  та Дня перемоги у Грушівському НВК

Відзначення Дня пам'яті та примирення та Дня перемоги у Грушівському НВК

 Не щезне з пам’яті людської, не піде в забуття велика трагедія нашого народу – Друга світова війна. Неможливо забути тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для щастя інших. Воєнне лихоліття не оминуло жодної української сім’ї. Учні Грушівського НВК долучилися до відзначення Дня пам'яті та примирення й 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Для учнів  школи була проведена лінійка пам'яті: «Вклонімося і мертвим, і живим». Під час лінійки діти згадали сумні події Другої світової війни та вшанували подвиг нашого народу в ті страшні роки.

09:54 10.05.2019

Не запускати "летючий непотріб", а посадити дерево, - до флешмобу запрошують випускників шкіл

Не запускати "летючий непотріб", а посадити дерево, - до флешмобу запрошують випускників шкіл

Повітряні кульки - летючий непотріб! Не запускати повітряні кульки, а посадити дерева, закликають випускників шкіл всієї України. Чи знаєте ви, куди летять повітряні кульки після того, як їх відпустили в небо? Після тривалих польотів ці гумові залишки знаходять в природі як сміття. Тварини поглинають кульки і потім гинуть. Риби ковтають весь бруд і також гинуть. Здавалося б така радість, така краса, але насправді вона дуже сильно руйнує екологію.

09:19 10.05.2019

Ніхто не забутий, ніщо не забуте...

Ніхто не забутий, ніщо не забуте...

Сьогодні, у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. була вшанована пам'ять жертв ІІ світової війни через різні виховні заходи патріотичного спрямування. Темою дня став вислів: «Ніхто не забутий, ніщо не забуте!». Вчителькою трудового навчання у 8-х та 6-х класах був проведений майстер-клас «Зроби мак пам’яті», під час якого учні разом з вчителькою власноруч створили прекрасні червоні квіти: маки – символ пам’яті загиблим у Другій світовій війні.

11:55 08.05.2019

День пам’яті та примирення

День пам’яті та примирення

8 та 9 травня в Україні, так само як у світі, відзначаються Дні пам’яті та примирення, присвячені пам’яті жертв Другої світової війни. Ці дні присвячені пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню, малим дітям і старим – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни.

11:33 08.05.2019

Чергова перемога!

Чергова перемога!

Вітаємо дитячий оркестр народних інструментів Мерцішор - перлину Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. з почесним ІІ місцем в обласному фестивалі-конкурсі "Свято оркестрової музики- 2019" серед закладів загальної середньої, позашкільної, професійної та вищої освіти. Керівник Георгій Гостюк. Також щирі вітання для Злотар Влада  - соліста-інструменталіста на скрипці! Волоківська ОТГ ще раз підтвердила що саме у нашій громаді розкриваються таланти! Так тримати!

11:28 08.05.2019

Увага безкоштовний курс на порталі Prometheus «Як створити стартап»

Увага безкоштовний курс на порталі Prometheus «Як створити стартап»

Ви давно планували започаткувати стартап? Втомились працювати на когось і мрієте про власну справу? Тоді цей легендарний курс, що восени 2014 року читався у Стенфордському університеті, саме для вас! З цим курсом ви пройдете шлях побудови своєї справи «з нуля» до управління компанією. Жодних складних теорій – лише практичні поради й приклади.

11:31 07.05.2019

Штраф: українців почнуть карати за викинуте сміття

Штраф: українців почнуть карати за викинуте сміття

У Київській міській раді запропонували істотно посилити відповідальність для тих, хто смітить у недозволених місцях. Подробиці розкрив в інтерв’ю Радіо НВ депутат Київради Ігор Мірошниченко. Проект звернення до Верховної Ради з відповідною ініціативою вже підтримала постійна комісія з питань екологічної політики.  «Викидання сміття та інших предметів з вікон і дверей вагонів поїздів, за борт річкового або маломірного судна, з вікон і дверей автобусів, маршрутних таксі, тролейбусів або трамваїв тягне за собою попередження або накладення штрафу. Заплатити потрібно буде від 340 до 850 грн«, – поділився він.

11:11 07.05.2019

Увага! Посольство Болгарії надасть допомогу у розвитку підприємництва

Увага! Посольство Болгарії надасть допомогу у розвитку підприємництва

Посольство Болгарії в Україні оголошує конкурс грантів. Дедлайн - 28 червня 2019 року. Серед декількох ключових напрямків програми (освітніх, культурних та економічних) окреме місце відведене сприянню розвитку підприємництва шляхом посилення спроможності державних та місцевих інституцій, що підтримують розвиток малого та середнього бізнесу, повідомляє освітній ресурс ГУРТ.

10:13 07.05.2019

Увага для реалізаторів пального і спирту! З 1 травня розпочалася реєстрація акцизних складів

Увага для реалізаторів пального і спирту! З 1 травня розпочалася реєстрація акцизних складів

Офіс ВПП ДФС нагадує, що Законом №2628 внесено, зокрема, зміни та доповнення до ст. 14, 212, 230, 232 ПКУ. Зазначеними змінами, які набудуть чинності з 1 липня 2019 року, Кодекс доповнено поняттями акцизного складу пересувного і розпорядника акцизного складу пересувного, викладено у новій редакції поняття акцизного складу і розпорядника акцизного складу, розширено визначення платника акцизного податку, змінено порядок реєстрації та роботи акцизних складів, встановлено, що ведення обліку обсягів пального або спирту етилового здійснюється у СЕАРП та СЕ.

16:59 06.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь