Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Увага! Конкурс для учнів шкіл!

Увага! Конкурс для учнів шкіл!

Національний музей «Меморіал жертв Голодомору» оголошує Конкурс дитячої художньої творчості «ПАМ’ЯТЬ МАЙБУТНЬОГО» до 86-х роковин Голодомору 1932-33 років в Україні. Проект започатковано з метою вшанування пам’яті жертв Голодомору. Його місією є поширення знань про трагічні сторінки історії нашої країни, запобігання повторенню злочину геноциду, сприяння самоідентифікації, захист прав людини, протистояння дискримінації та порушенню прав людини. Учасником/учасницею Конкурсу може стати будь-яка особа від 6 до 17 (повних) років. Конкурс проводитиметься у номінаціях для трьох вікових категорій: від 6 до 9, від 10 до 13, від 14 до 17 років. Призовий фонд конкурсу 10 000 грн.

11:02 14.05.2019

Рецепт на ліки у вашому телефоні – як це працюватиме

Рецепт на ліки у вашому телефоні – як це працюватиме

Славнозвісні лікарські “кривульки” у рецептах відходять у минуле – на допомогу прийшли новітні технології. Днями МОЗ оголосило про плани запровадити електронні рецепти. Передбачається, що у 2019 року на новий формат обслуговування за електронними рецептами за програмою реімбурсації перейдуть всі українські аптеки, а вже у 2020-2021 роках електронні рецепти запрацюють для всіх інших пацієнтів. Але для початку розкажемо, як на практиці працюватиме електронний рецепт в межах реімбурсації і які переваги такої новації. Нова система дозволить пацієнтам отримувати ліки за рецептом у будь-якій аптеці в Україні, яка має договір з НСЗУ, без прив'язки до місцевості, де цей рецепт був виданий.

10:14 14.05.2019

Увага! Безкоштовний курс на порталі Prometheus «Підприємництво. Власна справа в Україні»

Увага! Безкоштовний курс на порталі Prometheus «Підприємництво. Власна справа в Україні»

Підприємницька ініціатива – невидимий і надпотужний чинник розвитку. Що це таке – бути підприємцем і мати власну справу? Часто людей стримують такі внутрішні чинники: «в нашій країні це складно», «я не розуміюся на цьому», «в мене немає стартового капіталу». Але часто для того, щоб наважитися почати власну справу, потрібно лише отримати певну сукупність практичних знань і надихнутися досвідом тих, хто вже успішно створив власний бізнес. Саме для цього і створили цей курс! З нього ви дізнаєтеся найголовніше, що потрібно знати кожному бізнесмену-початківцю.

09:13 14.05.2019

Пишаємося нашими переможцями! "Юна еліта Глибоччини"- 2019

Пишаємося нашими переможцями! "Юна еліта Глибоччини"- 2019

Нагородження переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. Нагорода дирекції Волоківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (директор Георгій Поклітар) за ІІІ місце на ІІІ етапі олімпіади з біології  - учениця 9-го класу Ана-Христина Поклітар. Нагорода дирекції Грушівського НВК (директор Аурел Поповіч) за ІІІ місце на ІІІ етапі олімпіади з географії  - учень Максим Онуфрейчук.

16:57 13.05.2019

"День Матері" у ДНЗ Веселка

"День Матері" у ДНЗ Веселка

Спираючись на тисячолітню традицію поваги до Рідної Матері, до Божої Матері, до Землі-Матері, до України-Матері, українській нації необхідно встановлювати й нові державні свята. Це мають бути свята, що генетично пов’язані із історією української нації та її новими надбаннями. Тому День Матері може стати новим — старим святом, яке святкують у другу неділю травня. У цей час не лише повертаються до свого гнізда перелітні птахи, не тільки оживає природа і зеленіють та розцвітають луки, а й теплий весняний вітер приносить нам надію на наше духовне відродження.

16:46 13.05.2019

День матері у Вололькому ДНЗ

День матері у Вололькому ДНЗ

У ці травневі дні, коли прокидається від зимового сну матінка - природа, коли дзвенить у ніжній блакиті спів жайворонка, коли теплий, лагідний весняний вітерець ледь – ледь коливає шатро чаруючої зелені кущів та дерев, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято народження життя, свято утвердження життя - Свято Матері.Саме тому сьогодні завідуюча бібліотекою-філією н.13 села Волока Загарчук Марія відвідала дитячий садочок щоб разом з діточками обговорити наскількі важлива МАМА в кожній долі,мама подарувала життя, піклується, оберігає, захищає, допомагає усе наше життя. Зі святом наші любі Матусі, здоров'я,щастя та любові!

13:01 13.05.2019

День пам’яті та примирення в Волоківській ЗОШ

День пам’яті та примирення в Волоківській ЗОШ

8–9 травня Україна традиційно вшановує День пам’яті та примирення і День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. У ці дні важливо нагадати про непересічну роль українців у перемозі Об’єднаних Націй у Другій світовій війні, висловити повагу всім борцям проти нацизму, увічнити пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у ці роки. 8.05 Бібліотекар с.Волока Загарчук М.М провела захід з учнями школи  •Ви перемогли,ми пам'ятаємо•  Сподіваємось, що дані заходи, організовані нашою книгозбірнею, допоможуть нашим дітям-читачам усвідомити, що мир, спокій, злагода в державі – це найважливіше, чого ми прагнемо в наш, такий неспокійний, час.

12:51 13.05.2019

Круглий стіл  з Генеральним консулом Румунії у Чернівцях, Іриною-Лореданою Стенкулеску

Круглий стіл з Генеральним консулом Румунії у Чернівцях, Іриною-Лореданою Стенкулеску

Реалізація творчого проекту «Caravana teatrului rom?nesc pentru copiii din nordul Bucovinei» організованого Румунським культурним Інститутом та Асоціацією Вчителів Етнічних Румун України (ACDERU) надало можливість, Волоківській громаді та Глибоччині взагалі, мати приємну можливість зустрітися з Генеральним консулом Румунії в м. Чернівці Іриною Лореданою Стенкулеску. З Високоповажною гостю спілкувалися: голова Волоківської ОТГ, Валентин Глопіна, начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури і туризму Волоківської ОТГ, Родіка Тіміш, директори ЗЗСО, Георгій Поклітар та Аурел Поповіч, голова ACDERU, Лілія Говорнян, директор Будинку культури с.Волока, Іван Семенюк, керівники творчих колективів, педагогі, представники депутатського корпусу громади. Важливі питання розвитку культури, освіти громади обговорено під час круглого столу який відбувся на базі Центру економічного зростання (адміністратор Олена Пентелейчук). 

15:25 11.05.2019

Прощавай, Букварику!

Прощавай, Букварику!

6 травня у Грушівському НВК відбулося свято “Прощавай, Букварику!” – яскрава подія в житті першокласників. Це свято, на якому першокласники прощалися зі своїм першим і головним підручником – Буквариком. Друзі та родичі першокласників зустріли своїх малят, які враз стали дорослішими. Школярі розказали, чому вони навчилися та представили веселу абетку. Багато діти розповідали як вони Буквар вивчали, а скільки веселих пісень заспівали!

10:12 10.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь