Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Валякузьминській ЗОШ

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Валякузьминській ЗОШ

Щорічно в Україні і світі відзначається радісне і веселе дитяче свято - Міжнародний день захисту дітей. Вже стало доброю традицією і у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст. щорічно відзначати це прекрасне свято. Свято розпочалось привітальним словом педагога- організатора Загарюк- Дамян К. С., яка щиро привітала всіх присутніх із святом. Наші діти – це найдорожче, що у нас є. Адже саме в дітях хочеться бачити здійснення своїх мрій і сподівань.Цього дня на шкільному подвір’ї лунали веселі пісні, щирий сміх дітей та цікаві конкурси.

18:09 03.06.2019

Відкриття літнього мовного табору при Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст.

Відкриття літнього мовного табору при Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст.

В цей прекрасний, сонячний день у Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. відбулося урочисте відкриття літнього мовного табору. Розпочалося відкриття з урочистої лінійки під час якої учні були нагороджені грамотами, отримали смачні подарунки. Також, ми відсвяткували День захисту дітей, для учнів нашої школи був організований конкурс малюнків на асфальті "Щасливе дитинство", під час якого діти намалювали свої мрії.

17:53 03.06.2019

Свято Останнього дзвоника у Валякузьминській ЗОШ

Свято Останнього дзвоника у Валякузьминській ЗОШ

31 травня 2019 року пролунав останній дзвоник у Валякузьминській ЗОШ І- ІІ ступенів, який сповістив про закінчення 2018-2019 навчального року. Ще одна сторінка шкільного життя була прочитана своїми учнями та вчителями. Останній дзвоник – це свято, у якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Вже традиційно, це свято зібрало разом нашу дружню родину: учнів, учителів, батьків. Також на свято завітали поважні гості: голова Волоківськоі ОТГ- Глопіна Валентин Іванович та заступник голови- Тодосан Сергій Михайлович, які привітали учнів із закінченням навчального року, а випускникам побажали відпочити, оздоровитися та набратися сил, щоб вдало здати іспити і вступити до омріяного вузу. 

17:43 31.05.2019

Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

Чернівецький обласний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді 30.05.2019 року проводив захід з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Від Волоківської ОТГ взяли участь 13 дітей з соціально незахіщених сімей, які переглядали мультфільм в кінотеатрі "Ефект", а також побували у Центральному парку культури і відпочинку імені Тараса Шевченка, де і пообідали в кафе "Літо".

19:16 30.05.2019

Офіційне відкриття Центру освіти дорослих Волоківської ОТГ

Офіційне відкриття Центру освіти дорослих Волоківської ОТГ

У суботу 1 червня о 16.00 годині відбудеться Офіційне відкриття Центру освіти дорослих Волоківської ОТГ за адресом вул. В. Александрі 80-Б у приміщенні Центру економічного зростання Волоківської ОТГ що знаходиться у БНТД.  Це спільний проект Університету м. Аугзбург Німеччина, ЧНУ ім. Ю. Федьковича та Волоківської ОТГ за фінансової підтримки МЗС Німеччини.

10:08 30.05.2019

Театр ляльок у Валякузьминській  ЗОШ

Театр ляльок у Валякузьминській ЗОШ

29 травня 2019 р. до Валякузьминської ЗОШ І- ІІ ст. завітав Чернівецький обласний театр ляльок з виставою «Півник і Котик» до Дня захисту дітей. Вистава викликала гарний настрій, збагатила дітей враженнями, позитивними емоціями- все це сприяло їх загальному розвитку та естетичному вихованню. Щасливі посмішки, очі, що горять, і радісні обличчя учнів, після вистави лялькового театру переконливо свідчать, що діти люблять театр. В ході театральної вистави, діти знайомилися з почуттями і настроями героїв. Вони занурилися в незабутню атмосферу театру.

17:32 29.05.2019

Свято „Прощавай, початкова школо!” у Грушівському НВК

Свято „Прощавай, початкова школо!” у Грушівському НВК

Яскравим і незабутнім стало свято «Прощавай, початкова школо!», що відбулося 23 травня у Грушівському НВК. На свято, яке підготували учні зі своєю першою вчителькою Беженар Р.І., завітали: вчителі, батьки та учні початкової ланки.Маленькі випускники декламували вірші, у яких дякували своїй першій вчительці Беженар Р.І., та вчителям, які протягом 4 років давали їм знання з різних предметів: Оленюку В. О., Попович В.Г., Поповичу А.М. та Садовей Г.М. Учні також виконали багато гарних пісень, а саме: «Вчителі», «Прощавай, рідна школа!» тощо. Після виступу учнів, перша вчителька привітала випускників та побажала їм успіхів у подальшому навчанні. І хоч розставатись завжди сумно, та нічого не стоїть на місці: діти ростуть, вчителі виходять зустрічати нове покоління діток, щоб навчати їх і виховувати. Отже, бажаємо нашим маленьким випускникам добре вчитися у старшій школі та не забувати свою вчительку, яка віддала кожному з них частинку себе.

16:14 23.05.2019

Наші чарівні намистинки!

Наші чарівні намистинки!

Вихованці Волоківського ДНЗ (завідуюча Сілвія Єпуре) взяли участь у фестивалі «Буковинські намистинки» (Глибока, 2019). Пісню « Зачекай моє дитинство, зачекай!» (музичний керівник Дякону Валентин) зустріли справжніми оваціями!

10:10 21.05.2019

Консультант ECMI Маркіян Дацишин відвідав Волоківську ОТГ

Консультант ECMI Маркіян Дацишин відвідав Волоківську ОТГ

Консультант ECMI Маркіян Дацишин разом із директоркою Чернівецького центру розвитку місцевого самоврядування відвідав Волоківську ОТГ та Сторожинецьку ОТГ Чернівецької області. Він зустрівся із представниками влади цих громад та обговорив як вони реалізують стратегію власного розвитку у контексті управління різноманіттям. Зібрані під час поїздки дані можуть стати основою для рекомендацій цим громадам щодо більш ефективної реалізації стратегії економічного розвитку.

19:06 20.05.2019

Тиждень географії у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Тиждень географії у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Надзвичайно активно вчителі та учні Валякузьминської школи перейнявши естафету студентів та викладачів ЧНУ ім. Ю.Федьковича кафедри фізичної географії,геоморфології та палеології долучились до челенджу «Барви природи» #naturecolorgeo. Потрібно було знайти цей колір у природі й опублікувати світлину з ним. Понеділок – жовтий

11:03 20.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь