Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Волока ОТГ з турботою про майбутне покоління

Волока ОТГ з турботою про майбутне покоління

Шановні друзі, в цьому пості хотіли би поділитись з Вами радісною новиною. Протягом п’яти років на території Волоківської ОТГ велися будівельні роботи в селі Валя Кузьмин. Будувався такий довгоочікуваний дитячий садок, адже, діти – це майбутнє, діти – це процвітання, тому всі ми хочемо, щоб вони зростали в найкращих умовах. Завдяки кропіткої праці 18.06.2019 року було отримано законне підтвердження проведеним будівельним роботам – Сертифікат  якій засвідчує відповідність закінченого будівництвом об’єкта.

15:32 19.06.2019

ДФС інформує

ДФС інформує

За 5-ти річні автомобілі сплачується податок – бюджет отримав уже перший мільйон У Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області  звертають увагу власників «елітних» автівок на необхідність вчасної сплати транспортного податку. Об'єкт та базу оподаткування для транспортного податку визначено ст.267.

15:22 18.06.2019

Випускний вечір у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Випускний вечір у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ст.

Випускний вечір для кожного школяра – одночасно радісна та сумна подія, незабутня казка в якій феї у найкрасивіших, яскравих сукнях та принци у вишуканих костюмах танцюють прощальний шкільний вальс. Всі, хто 9 років сидів за однією партою, розлетяться у різні кінці країни, може й світу. Але всі вони будуть згадувати цей вечір все своє життя, як готувалися до нього, як розлучалися з однокласниками, як батьки благословляли на доросле самостійне життя під вишитими рушниками,щоб життєва стежина у самостійне життя була така ж яскрава та барвиста, як квіти на ньому.

14:08 18.06.2019

Літо у у Волоківському ДНЗ

Літо у у Волоківському ДНЗ

Оздоровчий період 2019 у Волоківському дошкільному закладі - найблагодатніший час для фізичного розвитку дітей! Вихователі використовують усі можливості природного середовища. Завідуюча Волоківського ДЗО, Єпуре С.В., розповідає: "Лiто впевнено крокує по землi,та щедро уквiтчує її .Завiтало лiтечко i в наш дитсадок , засмiялось сонячною посмiшкою до дiток, вони защебетали мов пташенята i побiгли на вулицю веселитись. В лiтниiй оздоровчий перiод, на вихованцiв садочка чекають спортивнi свята та розваги на свiжому повiтрi, конкурси, зустрiчi з казковами героями. Всi цi заходи подарують дiтям позитивнi емоцiї,  дадуть змогу проявити активнiсть, об"єднати дитячий колектив. Адже лiто -найкращий час для тривалого перебування на свiжому повiтрi, невеликих мандрiвок, пiд час яких дiти оздоровлюються, активно вiдпочивають. Девiз наших вихованцiв: "Через рух та гру - до здорового життя!".

13:41 18.06.2019

Найкращий відпочинок учнів Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Найкращий відпочинок учнів Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Екскурсія в Чернівцях, відвідування Чернівецького Національного Університету, кінотеатру, Комплекс Буковинська Троя - це також заходи під час оздоровчого періоду, який пропонують своім вихованцям вчителі Волоківськоі ЗОШ І-ІІІ ст.

12:46 18.06.2019

Пенсійний фонд повідомляє

Пенсійний фонд повідомляє

Завдяки скоординованим діям пенсійної служби з органами влади кількість застрахованих осіб в області зросла з початку року на 4,6 тисячі

09:45 18.06.2019

Увага, нові можливості від USAID

Увага, нові можливості від USAID

USAID оголосило конкурс грантів, який покликаний прискорити економічний розвиток українських сільських громад та підтримати малі й середні агропідприємства в Україні. Проект передбачає одну угоду про співпрацю загальною сумою $35 млн протягом 5 років. Орієнтовна дата початку фінансування – 30 вересня 2019 року. Дедлайн подання заявок – 1 липня.

13:39 14.06.2019

«Прощавай, садочку!» у дошкільному підрозділі Грушівського НВК

«Прощавай, садочку!» у дошкільному підрозділі Грушівського НВК

Традиційно  щороку у червні місяці проходить випускне свято  «Прощавай, садочку!» у дошкільному підрозділі Грушівського НВК. Цьогоріч із родинного, теплого садкового гніздечка  до шкільного подвір‘я вилітають 10 вихованців старшої групи  «Веселка». Випускники на святі були в образах матросів, що покидають берег дошкільного острівця та на своєму кораблі перепливуть до іншого неймовірного острова під назвою «Школа». Із ніжністю, хвилюванням та найкращими побажаннями проводжали випускників працівники  закладу – усі,  хто навчав, виховував,  турбувався про здоров‘я, створював  затишні, комфортні умови для розвитку дітей. Також, не забули привітати наших «випускників-матросів» їхні маленькі товариші, вихованці середньої групи «Сонечко» разом зі своїми виховательками Романюк А.М. та Келдеруш А.І.

10:52 14.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь