Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ДФС інформує

ДФС інформує

На реформування армії буковинці за п'ять місяців сплатили понад 83,0 мільйони військового збору

12:17 06.06.2019

Молодші учні Волоківської ЗОШ в гостях у Центрі економічного зростання

Молодші учні Волоківської ЗОШ в гостях у Центрі економічного зростання

 5 червня, Центром економічного зростання було організовано веселу пізнавальну вікторину "Ерудит" для молодшої ланки Волоківської ЗОШ. Найкмітливіші учні змагалися у різних конкурсах з математики, на уважність до деталей, на логіку, та уяву. Вікторина пройшла у ритмі великої перегонки та конкуренції, дітки пірнули з головою у конкурсах! З цікавістью дізнавалися новому, і ділилися здобутими знаньями! В кінці всі учасники отримали солодкий приз та диплом. Приємно організовувати і працювати з такими активними і любознавчими маленькими мешканцями нашої громади, сподіваємось у майбутньому ще більше працювати разом з ними, адже саме вони наше майбутне!

20:11 05.06.2019

Пенсійний фонд повідомляє

Пенсійний фонд повідомляє

Легальні трудові відносини – гарантія соціального захисту сьогодні та гідних пенсійних виплат в майбутньому

16:01 05.06.2019

Увага для учнів! Нова цікава можливість для вас!

Увага для учнів! Нова цікава можливість для вас!

Запрошуються старшокласники 13-17 років поєднати приємне з корисним на канікулах й взяти участь у Міжнародному літньому таборі «Практикуй сталий розвиток», який відбудеться в українських Карпатах 11-16 серпня 2019 року. Участь у таборі – на конкурсній основі. Дедлайн - 25 червня 2019 року. Табір розгорнеться серед карпатських гір на території мальовничого готелю-курорту «Коруна» с. Татарів Івано-Франківської області. Впродовж п’яти днів, 11-16 серпня, 50 старшокласників з України, Польщі та Молдови разом з тренерами практикуватимуть ідеї сталого розвитку: візьмуть участь у дводенній «Open Space конференції», дводенній «Майстерні майбутнього», а також в зеленій екскурсії.  УЧАСТЬ У ТАБОРІ БЕЗКОШТОВНА. Організатори покривають учасниками витрати на квитки, трансфер від і до готелю, проживання у готельних номерах, харчування, навчання. З дітьми працюватимуть й проводитимуть дозвілля тренери й ментори.

20:13 04.06.2019

Літній мовний табір "The Travellers"

Літній мовний табір "The Travellers"

Уже не перший рік у Валякузьминській ЗОШ І-ІІ ступенів створюються умови для дітей, які хочуть підвищити свій рівень знань з іноземних мов. 3 червня розпочав свою роботу літній мовний табір "The Travellers". Урочисто відбулося відкриття табору, де вчителі іноземних мов І.Б. Токар та Ж. І. Андрійчук привітали дітей, оголосили правила перебування у таборі, провели інструктажі з техніки безпеки, ознайомили з планом роботи табору.

20:05 04.06.2019

З економікою на Ти

З економікою на Ти

4 червня Центром економічного зростання Волоківської ОТГ було організовано навчально-пізнавальну вікторину «З економікою на Ти» для учнів Грушівського НВК. У веселій атмосфері, але одночасно і в стані конкуренції між командами, юні економісти дізнавалися багато нового – хто такий підприємець, що таке дефіцит, конкуренція, ринок, аукціон, та ще більше цікавих відкриттів для себе. Також разом з дітьми ми пригадали які види грошей були в Україні за час її незалежності, та змагалися хто знає більше видів іноземних валют. Також ми пригадали якими є доходи в сім’ї, і що це таке податки. Кожен черпнув для себе щось нове та пізнавальне.

13:13 04.06.2019

Відкриття літнього мовного табору у Грушівському НВК

Відкриття літнього мовного табору у Грушівському НВК

3 червня, у Грушівському НВК відкрився англомовний табір „RAINBOW”. Основна мета роботи табору – зацікавити учнів вивченням іноземних мов, допомогти подолати психологічний та мовний бар’єр, саме тому підібрані завдання розважального та розвивального характеру. Літній мовний табір – це чудова нагода пірнути у світ англійської мови та творчих майстер-класів.Робота табору проходить у період з 3 по 7 червня поточного року. До роботи задіяні 25 учнів та 2 вчителів.

09:27 04.06.2019

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Валякузьминському ДНЗ

Святкування Міжнародного дня захисту дітей у Валякузьминському ДНЗ

У Валякузьминському ДНЗ з нагоди святкування Дня захисту дітей було організовано і проведено декілька заходів. У перший День завдяки співпраці із начальником відділу освіти Волоківської ОТГ Тіміш Р.Я. та спонсором директором птахофабрики Вівчаром Р.І. було організовано безкоштовну лялькову виставу «Котик і півник». На другий день із концертною програмою завітали у наш садок Лека С.І., Меус В.Г. із учнями Валякузьминської ЗОШ, які не так давно були нашими вихованцями. А на третій день з дружнім колективом Валякузьминського ДНЗ було організовано та проведено цікавий, насичений, розважальний день для наших вихованців з цікавими конкурсами та естафетами. Нехай всі діти будуть щасливими!

18:20 03.06.2019

Oстанній дзвоник у Грушівському НВК

Oстанній дзвоник у Грушівському НВК

31 травня, у Грушівському НВК I-II ст. пролунав останній дзвоник. Для учнів дев'ятого класу остання шкільна пора. Незабаром розпочнеться доросле життя з новими можливостями та перспективами, в якому вже самостійно доведеться приймати важливі рішення. Випускники святково зайшли на лінійку. Директор закладу Попович А. Л. привітав присутніх із закінченням навчального року, подякував всім за плідну співпрацю, побажав випускникам правильно вибрати собі дорогу у житті, вручив грамоти учням, які взяли почесні місця в олімпіадах, змаганнях, конкурсах та за високі досягнення у навчанні.

18:13 03.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь