Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

ДФС інформує

ДФС інформує

Роз'яснює Чернівецька митниця ДФС До уваги громадян, що ввозять на митну територію України транспортні засоби! З 1 липня 2019 року постановою Кабінету Міністрів України від 15 травня 2019 року № 535 заборонено ввезення на митну територію України транспортних засобів позицій 8702-8704 згідно з УКТЗЕД, що походять з Російської Федерації.

13:57 02.07.2019

ДФС інформує

ДФС інформує

Увага! 27 червня – останній день сплати податків за травень 2019 року Фахівці Головного управління ДФС у Чернівецькій області нагадують платникам податків, що відповідно до норм Податкового кодексу України термін сплати податків і зборів, якщо останній день сплати податкового зобов'язання припадає на вихідний або святковий день, не переноситься.

10:25 27.06.2019

Дорослі сядуть за парти

Дорослі сядуть за парти

Розпочинати здобувати нові знання — ніколи не пізно. Напевне, не раз вам доводилось чути цю фразу. Але у даному випадку, мова йде не про гучні слова, а про реальну можливість для дорослих навчитись чомусь новому і цікавому, яке згодом можна буде застосувати на практиці. Власне, для цього у Волоківській ОТГ і був створений Центр освіти дорослих. Це спільний проект Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича (кафедра педагогіки та соціальної роботи), Університету міста Аугсбург з Німеччини та Волоківської ОТГ, який реалізується за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини. 

17:18 25.06.2019

Пенсійний фонд повідомляє

Пенсійний фонд повідомляє

До уваги фізичних осіб-підприємців! Відсутність діяльності не звільняє від сплати єдиного соціального внеску

17:10 25.06.2019

ДФС інформує

ДФС інформує

Сума компенсації послуги «муніципальна няня» не оподатковується

12:43 25.06.2019

ДФС інформує

ДФС інформує

Припинення підприємницької діяльності: датою зняття з обліку платника єдиного внеску є дата внесення запису до реєстру страхувальників

14:51 21.06.2019

ДФС інформує

ДФС інформує

Припинили підприємницьку діяльність фізичної особи – підприємця,подайте декларацію про майновий стан і доходи

14:50 21.06.2019

Випускний вечір у Грушівському НВК

Випускний вечір у Грушівському НВК

Незабутній випускний — пам’ятна подія в житті кожного випускника! Серця випускників переповнені хвилюванням перед майбутнім, перед Новим. Вони залишають рідну школу, і все що чекає у дорослому житті, тепер залежить тільки від них самих. Школа навчила бути щирими, самостійними, відповідальними та чуйними. Навчила дружити, відстоювати свою думку, любити науку та дбайливо ставитися до знань, тобто дала основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною з великої літери!

17:48 19.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь