Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Новий корисний безкоштовний курс на порталі Prometheus для тих хто хоче розвиватися!

Новий корисний безкоштовний курс на порталі Prometheus для тих хто хоче розвиватися!

Чому одні країни, підприємства або ж люди стають фінансово успішними, а інші – ні? Якими є загальні принципи управління фінансами, які визначають успіх? Що треба врахувати, маючи бізнес-ідею? Як оцінити ефективність та інвестиційну привабливість бізнесу? Якими є найсучасніші тренди розвитку фінансів? Про це йтиметься в курсі "Фінансовий менеджмент" викладача Києво-Могилянської бізнес-школи Олексія Геращенка.

09:05 02.10.2019

Увага! НОВИЙ КОНКУРС ПРОЕКТІВ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТАЛАНТІВ СІЛЬСЬКИХ ДІТЕЙ

Увага! НОВИЙ КОНКУРС ПРОЕКТІВ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТАЛАНТІВ СІЛЬСЬКИХ ДІТЕЙ

Фонд “Я майбутнє України” РОЗПОЧИНАЄ КОНКУРС ПРОЕКТІВ ДЛЯ РОЗВИТКУ ТАЛАНТІВ СІЛЬСЬКИХ ДІТЕЙ. Протягом осені приймаються на розгляд ваші проекти позашкільного розвитку сільських дітей у трьох напрямках: мистецтво, спорт та наука. Ви маєте надіслати свій проект на нашу пошту до 30 листопада.

16:03 01.10.2019

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.Україна, як повноправний член ООН, підтримала ініціативу міжнародного співтовариства і з 1991 щорічно відзначає цей день. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

15:44 01.10.2019

Буковинські зустрічі 2019

Буковинські зустрічі 2019

28 вересня у Чернівцях у Літньому театрі відбулося 4-годинне театралізоване дійство у рамках міжнародного фольклорного фестивалю «Буковинські зустрічі». Mета фестивалю – збереження фольклору і традицій як на Буковині, так і в інших регіонах Європи, де проживають вихідці з нашого краю.

13:02 01.10.2019

Вітаємо футбольну команду Грушівського НВК з перемогою!

Вітаємо футбольну команду Грушівського НВК з перемогою!

На минулому тижні  відбулися змагання з футболу в залік 75-ї спартакіади школярів Глибоцького району серед закладів освіти І-ІІ ст. В цікавій та напруженій боротьбі, з рахунком 1:1 в основний час фінальної гри, після серії пенальті(3:1) перемогу здобула команда Грушівського НВК!

11:03 01.10.2019

День дошкілля

День дошкілля

Дошкільна освіта є первинною ланкою єдиної системи виховання та навчання, якій присвячують життя ті люди, які всім серцем розуміють дітей і віддають їм частинку своєї душі. День дошкілля – це ще одна нагода «золотому трикутнику» – педагогам, дітям та батькам – спільними зусиллями подарувати одне одному радість, створити яскраве свято, насичене вітаннями, музикою і сміхом. 26 вересня у дошкільному підрозділі Грушівського навчально-виховного комплексу уся дошкільна родина відзначала Всеукраїнський день дошкілля.

10:04 30.09.2019

Всесвітній день туризму

Всесвітній день туризму

Щороку 27 вересня відзначається міжнародне свято - Всесвітній день туризму, метою якого є зміцнення міжнародних зв’язків та пропаганда туризму. Свято це так чи інакше стосується кожного з нас. Будь-яка людина хоча б раз у житті подорожувала, змінювала обстановку і тим самим знайомилася з навколишнім світом. Саме цього дня учні та вчителі Валякузьминськоі ЗОШ І-ІІ ст.  активно долучилися до святкування. Відбулися спортивно-туристичні змагання, в яких взяли участь учні всіє школи.

09:51 30.09.2019

Школа лідерів учнівського самоврядування

Школа лідерів учнівського самоврядування

27 вересня, учні Волоківської ЗОШ І-ІІІ ст. мали можливість пройти одноденну Школу лідерів учнівського самоврядування «Прогресивний центр медіа в моїй школі» на базі Чернівецького обласного центру естетичного виховання «Юність Буковини». Під час Школи лідерів учні прослухали цікаву лекцію: «Як організувати власний медіа осередок», яку провів Олександр Білоус - директор, співзасновник Чернівецької медійної платформи «Шпальта».

09:31 30.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь