Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Святкування Міжнародного Дня Миру у Грушівському НВК

Святкування Міжнародного Дня Миру у Грушівському НВК

Міжнародний День Миру, який святкується 21 вересня в усіх куточках  світу, привертає увагу до різнобічної роботи в підтримку миру і для того, щоб спонукати молодь, учнів на всій планеті до осмислення проблем миру та обміну інформацією та практичним досвідом діяльності по його досягненню. З 17-21  вересня 2019 року в Грушівському НВК були проведені ряд виховних заходів присвячених Міжнародному Дню Миру, а саме: години спілкування, бесіди, конкурс малюнків, масова формація учнів під гаслом «МИР» та оформлено зону для фотографій.

17:41 27.09.2019

До уваги всім підприємцям які мають відношення до харчової сфери діяльності!

До уваги всім підприємцям які мають відношення до харчової сфери діяльності!

Вступ України до Світової організації торгівлі та інтеграції в ЄС вимагають підвищення якості, безпеки та конкурентоспроможності продовольчих товарів на внутрішньому та світових ринках. Від безпечності та якості продуктів харчування значною мірою залежить життя і здоров’я людей, а також продовольча безпека країни. Що таке нове харчове законодавство України? Що воно дає бізнесу та споживачам? Хто такі оператори ринку? Що таке НАССР та як його правильно читати? Коли і хто має впровадити процедури, засновані на принципах НАССР? Чому гігієнічні вимоги є настільки важливими? Якщо вас цікавлять такі питання, то зараз Ви маєте можливість отримати відповіді на них.

14:31 27.09.2019

З Днем працівників дошкільної освіти!

З Днем працівників дошкільної освіти!

Шановні працівники дошкільної освіти, Волоківська ОТГ вітає Вас з вашим професійним святом! Нехай лагідна посмішка сонечка дарує Вам невичерпну енергію, красу і чарівність, життя Ваше буде наповнене щастям, добробутом та натхненням, а в оселі вашій панують світло і злагода, а в серці - добро і мудрість, а в житті - достаток і удача. Бажаємо Вам нових професійних досягнень і глибокої поваги. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов'ю.

14:16 27.09.2019

Природні методи контролю та боротьби зі шкідниками

Природні методи контролю та боротьби зі шкідниками

Якщо ви власник невеликого господарства, заміського будинку за городом чи садом - ви неодмінно замислювались як захистити свої культури без отрутохімікатів. Варіанти найбільш доступних та безпечних заходів агрозахисту можна дізнатися у наступних кроках.

11:38 27.09.2019

«Ми за мир у всьому світі»

«Ми за мир у всьому світі»

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. У Волоківській ЗОШ І-ІІІ ст. з 16.09 по 20.09.19 р. пройшов тиждень миру «Ми за мир у всьому світі». В рамках цього тижня було проведено ряд виховних заходів присвячених Міжнародному дню миру.

10:15 26.09.2019

Раді вітати гостей-колег з інших кутків України

Раді вітати гостей-колег з інших кутків України

До Волоківської ОТГ завітали гості в ході навчального візиту Ініціативи до громад-учасників грантового проекту «Різні громади - спільні рішення для місцевого економічного розвитку» у Чернівецькій області. Серед поважних гостей були присутні виконавчий директор «Агенції розвитку громад Буковини» Неля Малько, консультант ініціативи M4EG «Мери за економічне зростання» Павло Касьянов разом з представниками громад з інших регіонів України.

09:48 26.09.2019

Олімпійський тиждень у Грушівському НВК

Олімпійський тиждень у Грушівському НВК

З 9 по 13 вересня 2019 року учні, вчителі, вихованці та виховательки Грушівського НВК взяли участь у проведенні “Олімпійського тижня”, під час якого учні закладу отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально. Протягом тижня, а саме: на уроках історії та географії школярі дізнавались про положення та звичаї Олімпійських держав, міст, де проводились попередні Олімпійські ігри та традиції Олімпійського руху в Україні.

09:25 26.09.2019

Свято Дари Осені

Свято Дари Осені

21 вересня православні святкують Різдво Пресвятої Богородиці. Традиційно цей день зустрічають великою родиною за святковим столом. За народним звичаєм у цей день християни привітні та гостинні до незнайомців.

15:33 23.09.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь