Волоківська громада
Чернівецька область, Чернівецький район

Новини громади

Дата: від до Скинути

Перша зустріч весільних виробників

Перша зустріч весільних виробників

Сьогодні відбулась перша робоча зустріч місцевих підприємців у Волоківській ОТГ за підтримки Центру економічного зростання. Виробників весільної продукції об'єднала загальна проблема - зниження об'ємів продаж власної продукції, зростання рівня конкуренції на ринку. На даній зустрічі виникла ідея створення весільного кластеру на території громади, адже всі потрібні елементи вже є у наявності. Потрібно лише об'єднати власні зусилля, щоб подолати разом цей критичний єтап, адаптуватися та знайти кращі рішення для всіх.   Також обговорювалися деталі створення та різні підходи щодо роботи даної асоціації весільних виробників.

21:02 14.08.2019

МЕМОРАНДУМ  ПРО СПІВПРАЦЮ ТА ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ

МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ ТА ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ

12.08.19, Голова волоківської сільської ради - Валентин Іванович Глопіна уклав меморандум  про співпрацю та взаєморозуміння з Асоціацією розвитку співтовариств громад "Зона Метрополітан Ботошани" з Ботошан – Румунії, яку представляв її директор - Флорін Сіміон Егнер.

21:49 12.08.2019

ВІЗИТ ПРЕЗИДЕНТА ГЕНЕРАЛЬНОЇ РАДИ ДЕПУТАТІВ ОКРУГУ ШВАБІЯ ПАНА МАРТІНА ЗАЙЛЕРА ДО ВОЛОКІВСЬКОЇ ОТГ

ВІЗИТ ПРЕЗИДЕНТА ГЕНЕРАЛЬНОЇ РАДИ ДЕПУТАТІВ ОКРУГУ ШВАБІЯ ПАНА МАРТІНА ЗАЙЛЕРА ДО ВОЛОКІВСЬКОЇ ОТГ

До Волоківської ОТГ завітав Президент Генеральної ради депутатів округу Швабія (ФРН) пан Мартін Зайлер та новообрані депутати Генеральної ради швабії. Волока зустріла привітливо з хлібом та сіллю,в національних костюмах та щирими посмішками,під гру оркестру. Роздивляючись будинок культури та околиці пан Президент був приємно здивований рівнем розвитку громади, здобутками місцевих підприємців, красою та охайністью села. На нараді підбили підсумки реалізації ще одного транскордонного проекту «Освіта для дорослих». Вже цієї осені в рамках цього проекту місцеві мешканці зможуть безкоштовно вчити три іноземні мови.

08:23 12.08.2019

ДФС інформує

ДФС інформує

В Електронному кабінеті платника на порталі ДФС України буковинці можуть ознайомитись з індивідуальними податковими консультаціями Про це інформують у Головному управлінні ДФС у Чернівецькій області. У відомстві роз'яснюють, індивідуальні податкові консультації реєструються в єдиній базі консультацій та розміщується на офіційному веб-сайті ДФС, без зазначення найменування (прізвища, ім'я, по батькові) платника податків, коду згідно з ЄДРПОУ (реєстраційного номера облікової картки) та його податкової адреси.

09:56 07.08.2019

"Децентралізація по-швабськи: досвід партнерського регіону Чернівецької області"

"Децентралізація по-швабськи: досвід партнерського регіону Чернівецької області"

У вівторок, 06.08.19 у приміщені будинку культури Волоківської ОТГ відбувся інформаційний захід "Децентралізація по-швабськи: досвід партнерського регіону Чернівецької області", на якому були присутні голови та представники декількох ОТГ області та представники організації з підримки процесів децентралізації в нашій області. Серед організаторів - Волоківська ОТГ та U-LEAD з Європою за фінансової підтримки яких відбувся захід.

09:27 07.08.2019

ДФС інформує

ДФС інформує

ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА БУКОВИНИ: АКТУАЛЬНЕ ДЛЯ РОБОТОДАВЦІВ ПРО ТРУДОВІ ВІДНОСИНИ Роботодавцем було видано наказ про прийняття працівника на роботу та подано повідомлення до ДФС. Після цього працівник повідомив, що на роботу не виходитиме і писати заяву на відкликання заяви про прийняття на роботу відмовився. Які дії роботодавця в такій ситуації?

16:16 29.07.2019

ДФС інформує

ДФС інформує

Громадяни мають сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у річній декларації не пізніше 31 липня 2019р. Головне управління ДФС у Чернівецькій області нагадує,  відповідно до п.179.7 ст.179 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) фізична особа зобов'язана самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у поданій нею податковій декларації про майновий стан і доходи.

11:21 24.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь